free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen Trasporter – Un pret bun indeplineste orice dorinta de transport

·    La Scorpion puteti achizitiona modelul Volkswagen Transporter la un pret incepand de la 15.550 Euro fara TVA

Aveti nevoie de un autovehicul croit exact dupa solicitarile dumneavoastra? Indiferent ca doriti sa-l utilizati ca si stand – punct de desfacere si vanzare, sau ca sunteti in cautarea unei platforme cu dimensiuni generoase care sa permita o anumita suprastructura sau cele mai diferite carosari? Nu uitati ca motorizarile puse la dispozitie de producatorul Volkswagen sunt de asemenea la inaltimea solicitarilor.

Furgonul este astfel echipat, incat calatoria devine o placere: scaune individuale pentru sofer si insotitor, cu tetiere reglabile in inaltime, centuri de siguranta automate in trei puncte, precum si bordul cu ceas digital si turometru. Pentru mai multa siguranta masina cuprinde in volumul de optionale si airbag pentru insotitor. Pentru confort, exista in dotarea standard, numeroase buzunare si spatii de depozitare in interior. Vizibilitatea optima in spate este asigurata prin geamul montat in peretele despartitor si geamul usii spate incalzit si dotat cu stergator. Imobilizatorul electronic protejeaza masina dumneavoastra impotriva furtului.

Stim ca va doriti o lampa  fermecata, insa pentru dorintele legate de afacerea dumneavoastra la Scorpion Volkswagen Transporter are acum fantasticul pret incapand de la doar 15.550 de Euro fara TVA.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru informatii suplimentare va asteptam in noul showroom  Scorpion!

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *