free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen Tiguan, cel mai vandut SUV din Romania

Volkswagen Tiguan este cel mai vandut SUV din Romania, conform rezultatelor oferite de APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile).

Volkswagen Tiguan ocupa locul 1 pe segmentul A-SUV, cu 1498 de unitati vandute in primele 10 luni ale anului 2008.

Cea mai vanduta linie de echipare este Sport & Style, versiunea cu echipare sportiva, plina de eleganta– cu un aspect impresionant pentru strazile orasului. Volkswagen, devine astfel, marca cu cele mai vandute SUV-uri din Romania.

"După Touareg, Tiguan este cel de-al doilea SUV Volkswagen. Acest autoturism compact de sosea si teren marchează intrarea Volkswagen în segmentul A-SUV. Noul Tiguan de la Volkswagen este un SUV compact si economic, care demonstreaza un caracter practic ridicat in utilizare zilnica pe sosea si superbe capabilitati offroad. Stabileste noi standarde in segmentul A-SUV prin design-ul sau cu doua parti frontale, interior functional si variabil, prevazut cu nenumarate functii unice in clasa sa, performante excelente de remorcare si o gama de motoare incluzand motoare TSI si TDI CR eficiente." spune Sebastian Vlasceanu, Director de Marketing Volkswagen.

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *