free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania reduce tarifele de Internet mobil in roaming

cu pana la 67%, incepand de astazi
·    Vodafone Romania lanseaza noi oferte de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad
·    Clientii Vodafone Romania pot alege unul din pachetele cu tarif zilnic sau cu tarif lunar, incepand de la 12 Euro
·    Vodafone Romania ofera clientilor cea mai extinsa acoperire a serviciilor de date mobile in roaming, la viteze de pana la 7,2 Mbps

Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor pentru serviciile de date in roaming, cu pana la 67%. Incepand de astazi, clientii Vodafone au la dispozitie noi oferte de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad, destinat utilizatorilor de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect. Noul serviciu ofera clientilor variante de tarifare foarte avantajoase, adaptate nevoilor variate de utilizare a serviciilor de Internet mobil in roaming. “Cu noile pachete de roaming de date, am dorit sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege cea mai avantajoasa oferta, in functie de propriile nevoi de utilizare. Vodafone Connect Abroad , pentru utilizatorii serviciilor de date mobile, alaturi de Vodafone Passport, pentru serviciile de voce, completeaza oferta unica de roaming a Grupului Vodafone, aducand clientilor nostri care calatoresc in strainatate o valoare mai mare de utilizare si un control mai bun al costurilor. De asemenea, asa cum am anuntat deja, noile oferte Vodafone Connect Abroad aduc reduceri cu pana la 67% la tarifele de Internet mobil in roaming”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
 
Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania pot alege un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunara, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, in afara granitelor tarii.

Vodafone Mobile Connect Roaming  24h este un pachet care ofera utilizatorilor un tarif zilnic pentru utilizarea Internetului mobil in roaming.  Clientii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 Euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone.* Clientii Vodafone care doresc sa utilizeze serviciile de date mobile intr-un numar extins de destinatii, pot alege tariful zilnic de 25 Euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone.* Traficul realizat in alte retele decat Vodafone sau retele partenere, precum si traficul care depaseste cei 50 MB se tarifeaza suplimentar.**
Pentru optiunea Vodafone Mobile Connect Roaming 24h, contorizarea celor 24 de ore se face de la prima conectare in roaming intr-o retea Vodafone sau o retea partenera.

Clientii Vodafone Romania au la dispozitie 2 pachete de roaming de date cu tarifare lunara. Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 40 Euro / luna, ofera utilizatorilor de date mobile un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone.**

Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 Euro / luna, ofera clientilor un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone. **

Incepand de astazi, clientii Vodafone Romania isi pot activa gratuit oricare dintre cele 4 variante de tarifare ale serviciului Vodafone Connect Abroad. Optiunile devin active incepand cu data de 16 aprilie 2008. Pentru clientii Vodafone Mobile Connect care nu opteaza pentru unul din pachetele de date in roaming cu trafic inclus, va fi activata automat tarifarea standard, per MB, cu 6 Euro / MB in retelele preferate Vodafone si 8 Euro/MB in alte retele. Lista completa a operatorilor este disponibila aici.
Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor cea mai extinsa oferta de date mobile in roaming, fiind parte din cea mai mare comunitate mobila din lume. Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate, dupa cum urmeaza: la viteze 3G broadband, in 27 de tari/teritorii, prin 36 de operatori, la viteze 3G, in 32 de tari, prin 53 de operatori si la viteze GPRS, in 64 de tari / teritorii, prin 128 de operatori.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.

* Retelele Vodafone: Vodafone Marea Britanie, Vodafone Turcia, Vodafone Portugalia, Vodafone Noua Zeelanda, Vodafone Olanda, Vodafone Malta, Vodafone Italia, Vodafone Irlanda, Vodafone Ungaria, Vodafone Grecia, Vodafone Germania, Vodafone Egipt, Vodafone Cehia, Vodafone Australia, Vodafone Albania, Vodafone Spania, Swisscom Mobile Elvetia, SFR Franta, Belgacom Belgia, Mobilkom Austria.

Retelele partenere: UAB Bite Lituania, SIA Bite Letonia, Celcom Malaezia, Cytamobile-Vodafone Cipru, Elisa Estonia, Elisa Finlanda, PT Luxemburg – LUX GSM, MobileOne Singapore, Mobiltel Bulgaria, SI.MOBIL Slovenia, SmarTone-Vodafone Hong Kong, SoftBank Japonia, TDC Mobil Danemarca, Telenor Suedia, Vipnet Croatia, Era Polonia (PTC), T-Mobile Slovacia, Vodacom Africa de Sud.
** Detalii suplimentare la aceasta adresa .

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *