free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza primul laptop sub brandul propriu

* Laptop-ul Vodafone disponibil la preturi incepand de la 99 Euro (TVA inclus), cu oferta speciala de date mobile

Vodafone anunta lansarea primului laptop sub brandul propriu pentru utilizatorii din Romania. Incepand de astazi, laptop-ul Vodafone Log’n’Go 160 este disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi atractive, impreuna cu noi oferte de date mobile.

Cu abonamentul de 35,70 Euro / luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone Romania au la dispozitie cel mai avantajos pachet de date de pe piata care include laptopul Vodafone, cu dispozitiv de conectare incorporat, la pretul de 99 Euro (cu TVA inclus), trafic de date nelimitat si viteze de pana la 3,6 Mbps. De asemenea, utilizatorii pot alege abonamentul de 21,42 Euro / luna, care ofera trafic nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 1 Mbps si laptop-ul Vodafone la 219 Euro (pret cu TVA), pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

Noile oferte de date mobile sunt disponibile pana la 15 ianuarie 2009.

Lansat in premiera in Romania, laptop-ul Vodafone incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, Netbook-ul Vodafone, cu design extrem de atragator, se remarca prin caracteristici precum memorie RAM de 1 GB, harddisk de 160 GB, ecran de 10.2”, cantarind doar 1,2 kg.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti, la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienti in intreaga lume.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *