free download 78 travel guides written by experts

Vocile au răsunat, iar antrenorii s-au luptat aprig pentru ele în cea de-a patra ediție Vocea României

Concurenți cu voci fenomenale și cu șansa de a câștiga marele trofeu al competiției au urcat vineri pe scena Vocea României. Antrenorii au fost încă o dată uimiți de calitățile vocale ale participanților și de forța cu care interpretează fiecare melodie și s-au luptat pentru cei mai buni dintre ei, apelând la strategii inedite. Tudor, Smiley, Lori și Despot sunt încântați de componența echipelor lor până în acest moment, dar nu se opresc aici, vor de fiecare dată mai mult.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.2 milioane de români.

A patra ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.6 puncte de rating și 29.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.5 puncte de rating și 18% share.

Vocea Romanie, Despot, Lori, Smiley, Tudor

Încă opt concurenți au întors scaunele antrenorilor

Antrenorii au început în forță a patra rundă de audiții pe nevăzute, fericiți cu alegerile pe care le-au făcut, cu gânduri pentru colegii lor, dar și pentru ei înșiși, fiind încrezători în componența echipelor lor. ”Țin să vă anunț pe aceasă cale că îmi fac o echipă beton. Eu sunt foarte exigent și mai este loc, mai vreau voci.”, spune Despot. ”Deja am voci foarte bune în echipa mea. Eu, în locul celorlalți antrenori, aș cam fi gelos pe mine. Oricum, până în momentul ăsta, la capitolul voci, sunt blindat.”, a continuat Tudor, foarte sigur pe el. ”Când mă inspiră o voce și simt că trebuie s-o am în echipa mea, mă relaxez complet și apăs butonul cu tocul. Am în echipă voci incredibile și abia aștept să lucrez cu ele.”, a declarat Lori la începutul celei de-a patra ediții, iar Smiley a punctat: ”Eu, ce mi-am dorit, am luat. Sunt bine, foarte bine!”.

După o seară formidabilă, echipa Tudor are două voci noi: Bianca Oneț și Maria Rădeanu. Ambele concurente i-au fascinat pe antrenori, au făcut spectacol pe scena Vocea României și au umplut sala de energie. Bianca a cântat extraordinar melodia I am the one, iar Maria a interpretat într-o manieră originală piesa Someone like you.

Echipa Smiley s-a îmbogățit cu încă doi concurenți extrem de carismatici și cu voci speciale: Amir Arafat și Anne-Marie Ionescu. Cei doi au adus pe scenă momente pline de pasiune și au transmis forță, dar și emoție. Amir a cântat piesa Make it rain, iar la final a fost copleșit de fericire, iar Anne-Marie a interpretat melodia Love on the brain și a primit foarte multe aplauze pentru reprezentația ei.

Și echipa Lori a încheiat seara tot cu două voci de excepție: Andrei Barz și Rufus Martin. Concurenții au fost originali, creativi și au demonstrat că sunt adevărați artiști. Andrei a cântat la chitară și voce piesa Sweater Weather și a realizat un moment plin de sensibilitate, iar Rufus a venit din Germania pentru a cuceri România și a reușit. A interpretat melodia Another day in paradise, a impresionat antrenorii cu vocea lui și merge mai departe în competiție.

Despot a luptat vineri seară pentru cele mai bune voci din cea de-a patra ediție, iar la final în echipa sa au mers Oana Mirică și Horațiu Haiduc. Oana a cântat piesa I Won’t Go For More, iar antrenorii i-au dat emoții, întorcându-și scaunele în ultimele secunde ale interpretării. Concurenta a primit sfaturi din partea lor, dar și laude referitoare la timbrul ei special. Horațiu a cântat melodia I need a dollar și a produs un moment savuros în platou, realizat de Tudor și Smiley.

A fost încă o seară extraordinară la Vocea României! Concurenții au dat tot ce au avut mai bun, iar antrenorii sunt fascinați de atâtea voci excelente. Vinerea viitoare, de la 20:30, dăm sunetul mai tare în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *