Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vitacom Electronics reduce timpul petrecut la casă printr-o nouă opțiune de plasare a comenzilor

Vitacom, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice, vine cu vești bune pentru clienții din Cluj și Timișoara. Compania a pregătit un sistem nou de plasare și finalizare a comenzilor în aceste magazine. Astfel, pentru solicitările lansate pe tableta din magazin există o casă specială, iar cumpărătorii se bucură de o reducere de 10% din prețul final.

Cu noua opțiune, clienții scutesc timp și evită cozile.

Vitacom Electronics, poster tableta

Campania se desfășoară până la data de 31 ianuarie 2018. Vitacom își informează clienții că cele două magazine din Cluj și Timișoara vor păstra în continuare și casele clasice de preluare a comenzilor. Utilizarea noului produs este simplă și intuitivă, iar acesta este testat și ajustat constant.

„În era tehnologiei, inovația trebuie să fie o prioritate chiar și pentru piețele tradiționale. E necesar ca acest proces să țină cont de două aspecte fundamentale: educarea publicului și feedbackul primit de la beneficiarii produselor noastre. În felul acesta, întregul flux va fi mai rapid și mai ieftin“, a declarat Aviva Vita, director marketing Vitacom Electronics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *