Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Visual Fan (Allview) devine asociat al Headlight Solutions, dezvoltator de soluţii software şi hardware

  • Visual Fan S.A. anunță preluarea unei participații de 12% din Headlight Solutions S.R.L., companie de tehnologie specializată în cercetare-dezvoltare.
  • Headlight Solutions a înregistrat o cifră de afaceri de 59 milioane de lei (12,03 milioane de euro) în 2020, pe un trend ascendent față de anii precedenți.
  • Implicarea Visual Fan S.A. în Headlight Solutions S.R.L. marchează începutul unui proces de extindere a portofoliului de produse și servicii ale celor două companii, prin realizarea de proiecte comune, ce au la bază creșterea capacităților de cercetare-dezvoltare și integrare de noi soluții software și hardware.

Visual Fan S.A., compania deținătoare a brandului Allview, listată la BVB sub simbolul ALW, anunță preluarea unei participații de 12% din Headlight Solutions, companie de tehnologie specializată în cercetare și dezvoltare, crearea de prototipuri și producție. Headlight Solutions S.R.L., companie fondată în 2013, a înregistrat la nivelul anului 2020 o cifră de afaceri de 59 milioane de lei (12,03 milioane de euro), din proiecte ce includ soluţii software complexe şi hardware custom-made.

Lucian Peticilă, fondator și director general al Allview
Lucian Peticilă, fondator și director general al Allview

„Parteneriatul dintre Visual Fan și Headlight Solutions marchează începutul unui proces de extindere a portofoliului de produse și servicii ale celor două companii, prin dezvoltarea de tehnologii avansate care vor fi utilizate în proiecte comune sau individuale. Astfel, primele proiecte demarate împreună vizează pătrunderea în noi industrii care urmează un proces de digitalizare, prin care vom oferi produse și soluții inovatoare bazate pe Inteligența Artificială,” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Portofoliul integral al Headlight Solutions acoperă o plajă vastă de domenii, cu numeroase oportunități de dezvoltare pe mai multe paliere. Astfel, clienții Headlight Solutions provin preponderent din rândul companiilor multinaţionale, ce activează în domenii precum: telco, HoReCa, retail, utilități publice și alte servicii, publice sau private.

La nivel de proiecte, avantajul competitiv al companiei Headlight Solutions constă în capacitatea de abordare integrată și independentă a fiecărui produs, oferind clienților servicii personalizate și optimizate: de la strategie, implementare și până la producția propriu-zisă a echipamentelor. Printre principalele proiecte ale companiei, menționăm:

  • Soluții Self Service (All-in-One Solution) deja implementate cu succes în companii din domeniul utilităților (gaze și electricitate), instituții publice și retail;
  • Sisteme informatice personalizate și adaptate în funcție de cerințele clienților, ce integrează cele mai înalte nivele de securitate.
  • Activitate de cercetare-dezvoltare (Research & Development), cu capacități de design industrial, prototip și producție, ce presupune furnizarea de soluții software și hardware complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *