Shadow

Visa și Crypto.com aduc la un loc fotbalul, arta și NFT-urile pentru a oferi experiențe inedite fanilor înaintea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™

  • Licitația Visa Masters of Movement de pe Crypto.com prezintă NFT-uri inspirate de golurile emblematice marcate de cinci fotbaliști legendari, toate veniturile fiind donate organizației caritabile Street Child United din Marea Britanie
  • Fanii își pot crea propria artă digitală personalizată pe un teren digital la FIFA Fan Festival™ din Doha, Qatar

Visa (NYSE: V), partenerul oficial de tehnologii de plată al FIFA, lansează în premieră Visa Masters of Movement, o experiență hibridă inedită, care include o licitație NFT înainte de eveniment și activări dedicate fanilor la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™. Licitația Visa Masters of Movement prezintă artă digitală inspirată de golurile emblematice marcate de cinci fotbaliști legendari, care au fost transformate în NFT-uri unice, disponibile acum pe Crypto.com. La sfârșitul acestei luni, experiența va prinde viață pe un teren interactiv la FIFA Fan Festival™ din Doha, Qatar și le va permite fanilor să creeze artă digitală inspirată de propriile mișcări. Fanii eligibili vor avea opțiunea de a-și face din această artă digitală propriul NFT în parteneriat cu Crypto.com, platforma de tranzacționare de criptomonede sponsor oficial al Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™.

Visa Masters of Movement

„Pe măsură ce Cupa Mondială FIFA 2022™ se apropie, vrem să sărbătorim fotbalul, arta și tehnologia prin lucrurile care fac acest eveniment atât de special – fani pasionați, sportivi legendari și, pentru câteva săptămâni scurte, abilitatea de a aduce lumea împreună într-un mod unic”, a declarat Andrea Fairchild, vicepreședinte senior și director de sponsorizări al Visa.

Licitați acum pe Crypto.com

Până pe 8 noiembrie (21:00 GMT), fanii fotbalului pot licita pentru NFT-urile Visa Masters of Movement pe Crypto.com. Licitația reunește cinci opere de artă unice, inspirate de golurile emblematice de la Cupa Mondială FIFA™ și ale Cupa Mondială Feminină FIFA™ ale unor fotbaliști legendari: Jared Borgetti, Tim Cahill, Carli Lloyd, Michael Owen și Maxi Rodriguez, transformate în NFT. Operele de artă digitale au fost proiectate folosind un algoritm de către studiourile premiate XK, care au transformat mișcările fotbaliștilor în opere de artă dinamice.

La finalul licitației, fanii care oferă cel mai mult pentru fiecare NFT, articole unice de colecție, vor primi NFT-ul în portofelul lor Crypto.com împreună cu un fișier de artă care poate fi printat la calitate foarte bună, precum și suveniruri semnate de fotbalistul prezentat în NFT. Visa va dona toate veniturile din licitație către Street Child United, o organizație caritabilă din Marea Britanie, a cărei misiune este de a combate stigmatizarea larg răspândită cu care se confruntă copiii străzii la nivel global.

„Cupa Mondială FIFA™ este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive din lume și suntem încântați să oferim fanilor o nouă modalitate de a face parte din acest eveniment epic”, a declarat Steven Kalifowitz, Chief Marketing Officer al Crypto.com. „Suntem încântați să colaborăm cu Visa pentru a aduce Visa Masters of Movement la viață și a oferi fanilor de la FIFA World Cup Qatar 2022™ oportunitatea de a crea și de a colecționa obiecte unice, care vor exista pentru totdeauna pe blockchain.”

Fanii devin artiști la FIFA Fan Festival™

În cadrul FIFA Fan Festival™ din Doha (19 noiembrie-18 decembrie), Visa invită mii de fani să-și creeze propriile mișcări legendare în spațiul special amenajat Visa Masters of Movement. Fanii vor păși pe un teren LED digital echipat cu tehnologie de urmărire pentru a capta și transforma mișcările lor expresive în artă digitală. Fanii își pot etala abilitățile sportive singuri sau împreună cu alți jucători pentru a crea artă grafică dinamică, personalizată, a cărei combinație de culori va fi aleasă de aceștia în funcție de culorile echipei naționale pe care o susțin. Arta digitală creată va fi trimisă prin e-mail ca suvenir, iar fanii eligibili pot alege să o primească sub forma unui NFT unic.

Prin intermediul experienței imersive Visa Masters of Movement, fanii pot afla despre noi moduri în care Visa facilitează circulația banilor în întreaga lume, inclusiv tehnologii emergente precum cripto și alte soluții digitale care oferă acces mai multor oameni la economia globală.

Visa este partenerul oficial pentru servicii de plăți al FIFA încă din 2007. Ca suporter al fotbalului masculin și feminin din întreaga lume, Visa își propune să ofere experiențe care să aducă oamenii mai aproape de acțiune, fie că se numără printre cei 1 milion așteptați în Qatar sau cele 5 miliarde de telespectatori la nivel mondial1 care se estimează că vor urmări campionatul în acest an. Anticipând tendințele în domeniul plăților, Visa oferă cele mai recente inovații la evenimentele oficiale ale FIFA și caută modalități de a îmbunătăți calitatea vieții cu ajutorul sportului, prin programe precum Financial Football, un joc video care combină divertismentul și educația într-un campionat virtual de fotbal plin de acțiune.

Pentru mai multe informații, vizitați Visa Masters of Movement și urmăriți știrile și activitățile referitoare la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ pe Visa.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *