free download 78 travel guides written by experts

VIP-urile Sapte Seri poarta Sover

Cititorii Sapte Seri, ghidul saptamanal de petrecerea a timpului liber si de informatie culturala, vor participa la un concurs de vara: pe parcursul a cinci saptamani, in editia de Bucuresti/litoral, Sover premiaza ingeniozitatea cu modelele de ochelari alese de castigatori.

Care este accesoriul preferat in perioada verii? O pereche de ochelari de soare asigura posesorul de misterul caracteristic unei VIP, dar protejeaza in acelasi timp de razele soarelui si ultraviolete. Sapte Seri isi premiaza cititorii fideli cu vouchere de la Sover: de trei ori pe saptamana castigatorii primesc premii in valoare de 200, 300 si 500 RON.

Perioada in care se desfasoara concursul este de cinci saptamani: primele trei editii ale ghidului cititorii raspund la trei intrebari:
a. Esti o pereche de ochelari de soare. Descrie-te.
b. Spune-ne cum te-au ajutat ochelarii de soare sa agati pe cineva.
c. Mai sunt la moda ochelarii cu brandul supradimensionat si la vedere? Da/Nu.

Partea a doua a concursului intoarce roata: in ultimele doua saptamani participantii sunt cei care vor pune intrebari despre ochelarii de soare. Raspunsurile le vor primi de la specialistii Sover, iar premiile se vor acorda in aceeasi maniera: de trei ori pe saptamana, sub forma voucherelor.

Bucuresti, 06.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *