free download 78 travel guides written by experts

Vineri, 15 noiembrie, de Black Friday, la Antena 1, Neatza transmite live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei

Se cunosc de mai bine de 30 de ani şi tot de atunci îi leagă o frumoasă prietenie. Au acumulat împreună mii de ore de transmisiuni în direct şi sute de ediţii speciale, au bifat premieră după premieră şi tot împreună au reuşit să realizeze cel mai urmărit matinal din România, Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1, difuzat în fiecare dimineaţă, de la 08:00.

Pentru vinerea aceasta, de Black Friday, echipa celui mai îndrăgit matinal din România şi-a propus o nouă provocare de zile mari: va transmite live, începând cu ora 08:00, din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

„Pregătim o ediţie specială, cu personaje haioase, aşa cum ne-am obişnuit deja telespectatorii. Răzvan va prelua rolul curierului, în vreme ce Dani îşi va asuma rolul de cumpărător, iar fetele vor ajuta la pregătirea coletelor, în cea mai aglomerată zi din an la depozit! Pepe, Connect-R, Mandinga şi Nicole Cherry se numără printre invitaţii noştri speciali, avem concursuri şi multe premii pentru telespectatori, dar şi provocări pentru invitaţi!”, a declarat Elena Păun, producătoarea matinalului de la Antena 1.

NEATA 0168

„De-a lungul celor 12 ani de Neatza am acceptat tot felul de provocări şi mutarea emisiunii în locaţii dintre cele mai neconvenţionale. Am fost la mare, la munte, am fost în mall-uri, am transmis de afară, din aer sau de pe apă, dar trebuie să recunosc că depozitul eMAG, adică o hală unde se lucrează în timp real la colete, cu ustensile, roboţi, motostivuitoare şi tot ce presupune această muncă, m-a uimit. La început chiar ne-a speriat un pic, apoi ne-am organizat şi ne-am amintit că Neatza poate fi făcută de oriunde. Aşadar vineri încercăm să ducem 4 ore de direct din locul cel mai fierbinte din România, locul în care se fac cele mai multe pachete de Black Friday. Unde puteam să facem ziua asta de Black Friday mai bine?”, a declarat Dani Oţil.

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului nu s-a dat în lături de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer, au locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Anul acesta au reușit ca, printr-o desfășurare incredibilă de forțe, să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouă premieră în televiziune.

Foto copyright Mihai Stetcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *