free download 78 travel guides written by experts

Vila lui Cristian Tantareanu, scoasa la vanzare pentru 3 milioane de euro

MagazinulDeCase scoate pe piaţă una dintre cele mai râvnite proprietăţi imobiliare din zona rezidenţială a Bucureştiului. Vila magnatului Cristian Ţânţăreanu a fost scoasă la vânzare prin intermediul site-ului www.magazinuldecase.ro, o soluţie imobiliară nouă prin care tranzacţiile se fac fără comision de intermediere. Valoarea estimată a vilei este de 3 milioane de euro. Posibilii cumpărători cu dare de mână sunt, astfel, la un click distanţă de casa visurilor. Prin accesarea www.magazinuldecase.ro, posibilii cumpărători  pot face o economie de 3% din preţul vilei, sumă care ar fi intrat altfel în buzunarul agenţiilor imobiliare.

Cristian Ţânţăreanu spune despre serviciul MagazinulDeCase: “Am fost încântat de oferta MagazinulDeCase şi de faptul că nu trebuie să plătesc comision, mai ales ca este vorba de o sumă substanţială. Nu m-a deranjat niciodată să aleg şi altceva decât metodele clasice, pentru că am ştiut întotdeauna că banii se fac cu decizii corecte”.

MagazinulDeCase.ro este primul serviciu de tranzactii imobiliare directe din România. Acesta reprezinta o alternativă la ofertele agentiilor imobiliare de “cartier” şi se adresează proprietarilor sau cumpărătorilor de apartamente cu o valoare medie.
Cel mai scump imobil vândut prin intermediul magazinuldecase.ro a fost de 850.000 de euro.

”Am conceput MagazinulDeCase.ro ca pe un instrument foarte simplu, prin care proprietarul unui bun imobiliar să poată încheia singur tranzacţia şi astfel să nu fie obligat să plătească nişte servicii de intermediere, dacă nu le consideră necesare. Această schimbare este din punctul nostru de vedere o necesitate, serviciile prestate de agenţiile imobiliare de cartier fiind scumpe şi de multe ori ineficiente. Singurul motiv pentru care agenţiile imobiliare de cartier reuşesc să supravieţuiască este acela că blochează accesul publicului larg la oferta reală de pe piaţă.  Principalul serviciu pe care MagazinulDeCase îl oferă: accesul gratuit la această ofertă” a declarat Matei Maloş, general manager MagazinulDeCase.
    
Mai multe detalii găsiţi pe www.magazinuldecase.ro

Bucuresti, 19.04.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *