free download 78 travel guides written by experts

Viata distrusa de jocurile de noroc, sambata, la “Asta-i Romania!”

Sambata, la “Asta-i Romania!” facem cunostinta cu Andrei, un tanar de 27 de ani, care a devenit prizonierul jocurilor de noroc.

Asa incepe povestea lui Andrei, tanarul dependent de pacanele care a “reusit” sa piarda nu mai putin de 15.000 de euro, in doar 4 luni, si 50.000 euro in cativa ani, de cand a devenit sclavul jocurilor de noroc.


In ultimii 5 ani, Andrei a fost sclavul cazinourilor in care si-a investit si ultimul banut, castigat de el sau familia lui.

“Am ajuns sa ma imprumut si la camatari. Am pierdut si masina. Este ca un drog, poate mai rau decat un drog. Imi venea sa ma omor!”, suna marturiile cutremuratoare ale lui Andrei.

Andrei a inceput totul in joaca, apoi, un mic castig l-a facut sa isi piarda mintile si sa vizeze cu ochii deschisi la ziua cand se va imbogati.

Tot sambata il vom cunoaste pe Sorin Constantinescu, primul om din sistem care vorbeste in premiera, despre dedesubturile afacerii cu pacanele, fenomen care devine tot mai periculos.

Marturiile incredibile ale lui Andrei, tanarul inrobit de jocurile de noroc, ce se ascunde in “spatele” acestora, dar si cum sunt amagiti romanii cu castiguri spectaculoase, la salile de “Sloturi”, puteti afla sambata, de la ora 23:00, la “Asta-i Romania!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *