bucharest tech week 2021

Vești bune pentru abonații Digi TV: Spectacolul tenisului feminin se vede în EXCLUSIVITATE la Digi Sport, încă 4 ani

Digi Sport va difuza 50 de turnee WTA pe an, până în 2023

• Digi Sport va transmite cele mai importante meciuri WTA pe două și chiar pe trei canale dintre cele patru ale stației
• De duminică, Simona Halep și Bianca Andreescu joacă, în direct, pe Digi Sport 2, la Turneul Campioanelor
• 50 de turnee WTA din categoriile Premier Mandatory, Premier 5, Premier, WTA International se văd în exclusivitate la Digi Sport, până în 2023

Digi Sport a prelungit contractul pentru difuzarea meciurilor de tenis WTA până în 2023 și urmează să transmită în direct și în exclusivitate câte 50 de turnee WTA. Fiecare turneu va fi difuzat în paralel pe două-trei canale Digi Sport, astfel încât fanii sportului alb vor avea posibilitatea să urmarească jucatoarele preferate, în cele mai importante meciuri și cu cele mai pertinente comentarii.

Duminică, Digi Sport va transmite, în EXCLUSIVITATE, Turneul Campioanelor de la Shenzen (China), în care marea finală este programată pe 3 noiembrie. Simona Halep a fost repartizată în grupa violet, urmând să debuteze împotriva Biancăi Andreescu, luni, nu mai devreme de ora 14:00, ora României, în direct, pe Digi Sport 2. Românca se va întrece pentru a deveni campioana campioanelor cu Bianca Andreescu, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Belinda Bencic și Elina Svitolina.

WTA Finals

Simona Halep îl va avea alături și pe Darren Cahill, care se află deja la Shenzen, alături de sportiva noastră. Românca speră ca accidentarea de la spate să nu îi mai facă probleme și să poată obține un rezultat bun.

Programul grupelor
Duminică, 27 octombrie:
Naomi Osaka – Petra Kvitova, de la 12:30
Ashleigh Barty – Belinda Bencic, nu mai devreme de ora 14:00

Luni, 28 octombrie:
Karolina Pliskova – Elina Svitolina, de la ora 12:30
Bianca Andreescu – Simona Halep, nu mai devreme de ora 14:00

Printre cele mai importante partide care vor putea fi urmărite la Digi Sport se numără Turneul Campioanelor, WTA Sidney, Indian Wells, Miami Open, Madrid Open, Cincinati Open și Beijing Open. În fiecare sezon, până în 2023, Digi Sport va transmite în exclusivitate 50 de turnee, între care și cele 20 din categoria Premier:
· Premier Mandatory: Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing, cu premii de 6,6 milioane de dolari fiecare;
· Premier Five: Doha, Dubai, Roma, Montreal/Toronto, Cincinnati si Wuhan, cu premii de 2,8 milioane de dolari fiecare,
· Premier: 12 turnee cu premii intre 799.000 si 2,5 milioane de dolari.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și Formula 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *