free download 78 travel guides written by experts

Verbatim lanseaza trei noi sisteme audio

Sunet excepţional în mişcare şi pentru acasă

Verbatim a lansat trei noi sisteme audio – unul pentru utilizatorii de sisteme desktop şi două portabile – cu proprietăţi excepţionale şi design foarte atrăgător. Toate modelele sunt disponibile în magazine începând din acest moment.

2.1 Multimedia Portable Speaker System
Acoperit cu o suprafaţă cauciucată de culoare neagră-mătăsoasă, modelul 2.1 Multimedia Portable Speaker System este un adevărat magnet pentru ochi, iar cu ajutorul husei oferite în pachet poate fi transportat cu uşurinţă pentru a oferi sunet de calitatea oriunde ai merge. Alimentarea cu patru baterii AAA transformă dispozitivul într-un însoţitor valoros pentru echipamente portabile precum MP3 playere, CD/DVD playere sau laptop-uri. Alternativa de alimentare clasică este de asemenea prezentă, aceasta fiind de preferat în cazul folosirii sistemului audio cu un PC. Sateliţii au o putere de doi Watti (RMS) şi funcţionează în gama de frecvenţe 120Hz-20kHz, în timp ce subwoofer-ul  generează 1 Watt (RMS) şi funcţionează în gama 80Hz-2kHz.

Desktop şi Portable USB Speaker Systems
USB Speaker System are dimensiuni mai mari decât versiunea portabilă, este ideal pentru sistemele desktop şi are o suprafaţă lăcuită ce oferă un foarte plăcut efect de pian. Echipamentul dispune de un potenţiometru pentru volum, un comutator “mute” şi de o priză jack 3.5 mm ce permite ataşarea unei perechi de căşti.

Portable USB Speaker System
Dimensiunile reduse, modul de operare foarte intuitiv şi suprafaţa cauciucată foarte atrăgătoare transformă modelul Portable USB Speaker System într-un companion ideal pentru drumeţii sau excursii.  

Fiecare dintre cele două sisteme USB dispune de două difuzoare metalice de dimensiuni 1-1/4", amplificate şi cu protecţie la interferenţe magnetice, oferind un sunet excepţional în gama de frecevenţe 120Hz-18kHz pentru sistemul desktop şi 200Hz-18kHz pentru sistemul portabil. Mulţumită funcţionalităţii Plug ‘n’ Play nu este necesară prezenţa unei plăci audio suplimentare – sistemele putând fi folosite imediat cu un PC sau laptop.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *