free download 78 travel guides written by experts

Veranda Mall găzduiește acum un oficiu al Poștei Române și un nou sediu pentru Evidența Populației Sector 2

Planul de extindere al Veranda Mall continuă cu două noi deschideri de interes public, un birou mai mare pentru Evidența Populației Sector 2 și un nou punct de lucru al Poștei Române. De aceste noi servicii vor beneficia toți cetățenii sectorului 2.

Biroul pentru Evidența Populației Sector 2 deschis încă din 2017 în Veranda Mall s-a relocat la etajul al doilea al centrului comercial, într-un sediu mai mare ce ajunge la o suprafață totală de peste 300 de metri pătrați.

În noul sediu a fost mutată activitatea tuturor birourilor de Evidența Populației din Sectorul 2, pentru a le oferi tuturor cetățenilor din sector condiții moderne. Birourile sunt deschise pentru public luni și miercuri între 8.30–16.30, marți și joi între 8.30–18.30, iar vineri între 8.30–14.00.

Poșta Română a deschis în cadrul Veranda Mall Oficiul Poștal 39 – Ghișeu 2 care este situat la nivelul 0 al mall-ului, având o suprafață totală de 31mp. Biroul este deschis de luni până vineri, între 10 și 17.30, iar sâmbăta între 10 și 13.

Veranda Mall gazduieste un oficiu al Postei Romane si un nou sediu pentru Evidenta Populatiei Sector 2

“Prin aducerea acestor noi servicii de interes public în Veranda Mall, dorim să fim mai aproape de locuitorii sectorului și să le oferim, sub același acoperiș și în aceleași condiții moderne cu care i-am obișnuit, cât mai multe servicii cu adevărat utile.

Alături de cinematograf și de posibilitățile deja existente pentru cumpărături și petrecerea timpului liber, serviciile de utilitate publică sunt un pilon foarte important al dezvoltării noastre în comunitate”, a declarat Ofelia Iancu – Leasing Director, Veranda Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *