Veracomp – Exclusive Networks preia distribuția VMRay în Europa Centrală și de Est

Veracomp – Exclusive Networks a semnat recent acordul de distribuție pentru VMRay, furnizor global de soluții de detectare și analiză automată a malware-ului.

Prin parteneriatul strategic cu Veracomp – Exclusive Networks, unul dintre cei mai mari distribuitori IT din Europa Centrală și de Est, VMRay își extinde prezența pe piețele est-europene și oferă partenerilor Veracomp acces rapid la portofoliul său de soluții inovatoare de analiză malware.

Cătălin Matei, CEO, Veracomp – Exclusive Networks România
Cătălin Matei, CEO, Veracomp – Exclusive Networks România

„Când vine vorba de detectarea și analiza amenințărilor noi și necunoscute, timpul și precizia sunt cei doi factori critici pe care clienții noștri îi caută mereu într-o soluție nouă”, a declarat Cătălin Matei, CEO, Veracomp – Exclusive Networks România. „VMRay a creat singurul mediu de tip sandboxing din industrie, invizibil pentru malware, dar care permite identificarea cu precizie și rapiditate a noilor tulpini de malware, oferind echipelor de securitate un permanent avans față de factorii de amenințare.”

În calitate de distribuitor cu valoare adăugată, Veracomp – Exclusive Networks oferă o gamă largă de servicii, inclusiv asistență logistică avansată, consultanță de business, asistență tehnică și suport de marketing. Din 2007 până în prezent, distribuitorul a dezvoltat pentru partenerii săi o gamă completă de soluții de securitate, de rețelistică, de stocare și de comunicații unificate.

„Analiștii de securitate sunt supuși unei presiuni crescânde pentru a detecta și remedia amenințările malware cât mai repede posibil și caută tehnologii de nouă generație – precum cele oferite de VMRay – pentru a-și îmbunătăți procesul de răspuns la incidente”, a declarat Lara Maier, Director de Distribuție pe Europa pentru VMRay. „Veracomp – Exclusive Networks este exact tipul de distribuitor cu care ne dorim să colaborăm, deoarece nu numai că are o rețea extinsă la nivel regional, dar deține și expertiza tehnică pentru a susține succesul partenerilor săi.”

La nivel global, VMRay are o rețea extinsă de parteneri care include distribuitori și reselleri cu valoare adăugată atât în EMEA, APAC, cât și în America, companii cu experiență de lucru atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *