free download 78 travel guides written by experts

Vedeta Romantica Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf

vor petrece sarbatoarea Pastelui alaturi de viitorii lor fini: Oana Turcu si Cristi Brancu

De Sfintele Sarbatori de Paste, vedeta Romantica Ana Maria Prodan va  pleca in Germania insotita de fetitele ei, de mama sa, dar si de viitorii fini ai ei si ai lui Laurentiu Reghecampf: Oana Turcu si Cristi Brancu.
Moderatoarei show-ului “Pe contre” ii plac foarte mult sarbatorile pe care le petrece intotdeauna in familie si alaturi de cei dragi. Laurentiu pregateste bucatele, iar Ana este ajutor de bucatar. intotdeauna casa este plina de prieteni. in fiecare an, vedeta vopseste oua alaturi de fetitele ei, Sarah si  Rebecca. O alta traditie pastrata in familia Anei este cea legata de cadourile aduse de Iepurasul de Paste. Vedeta Romantica ascunde in casa mai multe oua, iar fiicele ei au la dispozitie o ora pentru a le gasi. Daca micutele gasesc toate ouale, atunci vor primi toate cadourile. Daca nu…se negociaza.

Telespectatorii o pot vedea pe Ana Maria Prodan de marti pana vineri, incepand cu orele 21.00 la postul Romantica alaturi de invitati deosebiti in show-ul “Pe contre”. De asemenea, Ana va sarbatori de Florii alaturi de echipa Romantica, primul an din viata postului.

Bucuresti, 23.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *