Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Up the River Spa – deschidere 2021

Un nou spa în Delta Dunarii – hotelul Lebada Luxury Resort & Spa a adăugat un mic spa-bijuterie pe malul Dunării, pe lângă complexul spa deschis o dată cu hotelul, acum doi ani. Complexul anterior includea piscină interioară și exterioară, saune, studio fitness Technogym, zone de relaxare spațioase, baruri și terase spa. Proprietarii au adăugat un spa de 4 cabinete separat de centrul anterior și o piscină infinity, ambele pe malul Dunării.

Un spațiu wellness complet în Delta Dunării, cu grădini și ape jur împrejurul spa-ului, Up the River își trage energia din sufletul nealterat al vechii Dobroge.

● 4 camere de tratament ● 1 cameră de tratament în cuplu, cu vedere spre Dunăre ● produse spa organice Ila ● sală de relaxare cu hidromasaj pe punte ● spa boutique ● piscină infinity pe malul Dunării ● 1 gazebo pentru masaj în natura ● centru detox ● piscină și zonă termală indoor ● sală de fitness

Up the River Spa

SPA VINDECATOR ÎN TRADIȚIE TIBETANĂ

Up the River Spa este investiția oamenilor de afaceri Constantin Capatana și Iulian Robu, dezvoltatorii Militari Residence.

Up the River Spa a avut soft-opening în aprilie 2021 în cadrul hotelului Lebăda din Delta Dunării. Concept perfect adaptat publicului hotelului, spa-ul s-a dovedit un succes, de-alungul celor trei luni de funcționare având deja sute de oaspeți încântați de experiență. În aceași timp, hotelul a adăugat un restaurant libanez, El Fouad, extrem de apreciat.

Prețurile terapiilor încep de la 150 ron pentru un masaj de 30 de minute și merg până la 550 ron pentru un ritual ceremonie de 2 ore, acestea fiind și preferatele oaspeților. Programul Master Detox, coordonat de experimentatul Mustafa Ayca este 1666 euro/5 zile.

Up the River Spa 2

ORGANIC LUXURY- PRODUSE SI TERAPII ILA

Terapiile Ila oferă o oază unde să reconectezi cu pacea interioară și bucuria, oferind ritualuri dincolo de experiența spa obișnuită. Spa-ul este într-o bună companie, terapiile și produsele Ila fiind prezente doar la cele mai bune centre wellness din lume: Ananda în the Himalayas, hotelurile Four Seasons sau Ritz.

Experiența Ila fuzionează tehnici moderne cu traditii Ayurvedice și asiatice pentru niveluri profunde de relaxare emoțională și spirituală prin minte, corp și simțuri- de la terapii marma la vindecare a meridianelor și tapping, terapii tibetane, purificare a aurei și a spațiului cu Palo Santo, produse organice luxuriante. Terapeuții asiatici, venind din Nepal și Sri Lanka, asigură linearitate, având o profundă înțelegere culturală a acestor ritualuri.

Colecția de tratamente semnatura Up the River Spa include ritualuri-Binecuvantare, fiecare dedicat unei emoții și unei chakre. Terapiile poartă nume ca Pachamama (Binecuvantarea Pământului) sau Ofrada Inimii Bievoitoare, incluzând fumigații cu rășini și tămâie, purificarea camerei cu Palo Santo și intonarea de mantre vindecătoare budiste, în acompaniametul unui bol de cristal, ceremonie cu cacao pentru reunirea cuplului, tehnici de masaj în linie tibetană, uleiuri pentru echilibrarea chakrelor și meridianelor, cu grad terapeutic.

Up the River Spa 3

’’Este pentru prima dată când ILA ajunge în România, brandul creat de Denise Leicester fiind o împletire fericită între Ayurveda, aromaterapie, sound healing-vindecare prin sunete, terapie holistică și filozofie spirituală. Specialitatea mea este să creez concepte care să fuzioneze atât cu specificul locului, cât și cu ce putem avea ca și resurse, în special resursa umană. Știam că, datorită complexității protocolurilor, am nevoie de terapeuți care au fost deja crescuți în această tradiție și de timp mare să îi pot pregăti. Am avut parte de beneficiarii ideali: și-au dorit un spa premium și asta au obținut. Nivelul terapeuților este greu de egalat; au trecut deja prin spa ambasadori, connaisseuri și au ieșit din ritualuri uimiți, emoționați, transformați.” (Oana Manole, d’Or Consulting)

DETOX

Mustafa, specialistul in-house în programe detox are o experiență vastă în numeroase clinici din România și Turcia. Vă va ghida în obținerea unor parametri buni de funcționare prin sesiuni de juicing, dietă alcalină delicioasă și programe de detox intensiv. Eliberat de necesitatea de a digera mâncarea grea, corpul își redirecționează efortul și energia către alte funcțiuni, veți câștiga o rutină sănătoasă, mai multă disciplină în urmarea unui plan alimentar și sportiv.

Up the River Spa 4

DEDICAT ÎNTREGII FAMILII

Un tratament facial relaxant după un antrenament fitness sau o clasă de yoga, tratamente în gazebo-ul amenajată in natură, un prânz delicios, un tratament Little Buddha pentru cei mici, sucuri hrănitoare sau o petrecere pentru copii în zona de piscine și locul de joacă dedicat lor, toate fac parte din spectrul larg de oferte care vă satisface toate așteptările.

FACT SHEET
UN SPA APROAPE DE NATURĂ

Prietenos, cald, inspirat de natură înconjurătoare, Up the River Spa este primitor, calmează și recuperează simțurile. Toate cabinetele și zona de relaxare au vedere către Dunăre.

Spa d’Or Consulting a asigurat servicii complete de consultanță spa.

DESPRE LEBADA LUXURY RESORT& SPA

Proprietatea se află în rezervația naturală Delta Dunării, pe brațul Sulina, în dreptul localității Crisan, fiind renovată în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

Hotelul oferă peste 200 locuri de cazare în camere duble, single și bungalow-uri pe malul Dunării, Wi-Fi, 3 restaurante (Pride-specific international, El Fouad-libanez și o cherhana), club și zone de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *