free download 78 travel guides written by experts

“Un show pacatos” a crescut cu 75%

“Un show pacatos”, late-night show-ul prezentat de Dan Capatos, a inregistrat o crestere spectaculoasa de audienta de 75%, audienta inregistrata in perioada 24-30 martie,comparativ cu saptamana 10-16 martie.(target: 18+urban, sursa: Gfk Romania).

Povestile savuroase ale Oanei Zavoranu sau marturisirile de suflet ale mamei sale, Marioara Zavoranu, invitate speciale in editii distincte,au tinut cu sufletul la gura mii de telespectatori;in alte editii din perioada monitorizata, imblanzirea ghepardului Lord de catre Capatos sau dezvaluirile lui Sergiu Nicolaescu in exclusivitate la “Un show pacatos”au captat toata atentia insomniacilor, numarul telespectatorilor talk-show-ului nonconformist moderat de Dan Capatos crescand de la o editie la alta. Cum o veste buna nu vine niciodata singura, si-n saptamanile urmatoare si-au exprimat dorinta de a participa la talk-show lui Capatos personalitati ale vietii publice, vedete controversate sau oameni simpli dar cu povesti inedite de viata.

De exemplu, pictorita sexy Symba, celebra prin faptul ca picteaza intotdeauna dezbracata, cea care s-a oferit sa-i faca un tablou presedintelui Basescu, intentioneaza sa picteze in direct in show-ul lui Capatos, in stilul care a consacrat-o. Artista, jumatate unguroaica, jumatate cameruneza, o adevarata atractie a targurilor erotice, va fi invitata la “Un show pacatos” la inceputul lunii mai si probabil va adauga colectiei sale de 30 tablouri, inca unul, made in Romania, pictat in exclusivitate in late night show-ul "pacatos" al  Antenei 1.

Bucuresti, 3.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *