Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un nou jucator de top pe piata imobiliara romaneasca

Recent Romania a devenit cea mai solicitata piata imobiliara europeana, atragand puternici investitori si dezvoltatori din state precum Austria, Germania, Marea Britanie, Israel, Spania sau Italia. In acest context de intensa dezvoltare a peisajului imobiliar, nevoia pentru servicii de talie internationala nu este satisfacuta, constituind prilejul perfect pentru intrarea pe piata a unui nou jucator, Areea Real Estate.

Companie imobiliara 100% romaneasca, Areea este recomandata in primul rand de experienta si pregatirea managementului sau, provenit din mediul constructorilor si dezvoltatorilor, dar si din piata imobiliara. Mai mult, activitatea initiatorilor Areea nu se aplica numai in Romania, ci si la nivel international, cum ar fi colaborarea intensa cu Japonia si Germania, state recunoscute pentru rigurozitatea in afaceri.

„Compania noastra ofera solutii imobiliare cu rigoarea impusa de standardele internationale. Unul dintre principalele avantaje de a lucra cu noi este accesul nu numai la cei mai buni consultanti imobiliari, ci si la dezvoltator si constructor. Areea ofera astfel o paleta completa de solutii, venind in intampinarea dinamismului care caracterizeaza piata romaneasca la aceasta ora,” a declarat Anca Ciobanu, CEO Areea.

„In ceea ce priveste sectoarele de piata pe care Areea activeaza pe acestea sunt rezidential, terenuri si birouri. Practica de peste trei ani in domeniul de dezvoltare imobiliara in Romania a partenerilor mei si  experienta mea in sectorul serviciilor imobiliare s-au armonizat fructuos in Areea. In acest fel stim exact cererea pietei romanesti, oferind ca urmare un portofoliu variat in segmentul de lux, dar si cel al clasei medii. Colaborarea cu Areea este cea mai buna oportunitate pentru a economisi timp si a obtine profituri semnificative,” a spus Eugen Paternic, managing director al Areea.

Modern si montan, totul intr-o singura locuinta

Perioada concediilor se apropie, intensificand cautarile pentru acea locatie ideala unde sa va petreceti vacanta. Fie munte, fie mare, fie in strainatate, ofertele curg promitand o vacanta spectaculoasa la cele mai reduse preturi. Dar de ce sa cautati o oferta turistica in situatia in care va puteti achizitiona propria locuinta de vacanta?

Areea Real Estate va propune in exclusivitate achizitionarea unui apartament in cel mai modern bloc din Predeal! Localizat pe platoul Cioplea, langa clubul The Office, imobilul va fi finalizat in august 2006.

Investitia de cca. un milion de Euro apartine dezvoltatorului All Invest Real, iar proiectul este construit de Top Design Intl. Imobilul – structurat pe parter, hochparter si trei etaje – are o suprafata totala construita de 750 mp, oferind opt apartamente a cate doua camere fiecare. Acestea beneficiaza de tersa de la 4 mp pana la suprafete generoase de 14 mp. Cu suprafete inte 61 mp si 103 mp, acestea sunt refugiul ideal indiferent de anotimp. Preturile variaza intre 120,000-150,000 Euro.

Deoarece o casa de vacanta de lux nu poate imbina exceptionala locatie decat cu cele mai performante materiale de constructie si cele mai bune finisaje, blocul ofera centrala termica de apartament, parchet de lemn masiv, gresie, faianta importata din Spania si Italia, semineu in camera, geam termopan. Desigur, nu au fost uitate nici facilitatile de parcare, fiind disponibile un numar de sase unitati. Un serviciu aditional oferit este mentenanta pentru intregul imobil. Si deoarece dezvoltatorii au luat in calcul fiecare element, se ofera posibilitatea de finantare prin credit oferit de una dintre cele mai solicitate banci, Emporiki Bank.

„Acest imobil beneficiaza de o serie de trasaturi care-l fac unic pe piata caselor de vacanta montane in Romania. Imbina deosebit de reusit petrecerea timpului liber in mijlocul naturii cu posibilitatea de a reveni in viata mondena prin amplasarea intr-un dintre cele mai faimoase statiuni – Predeal – si apropierea de The Office, unul dintre cluburile in voga. Cumparand un apartament aici poti respira aerul invigorant al padurii, poti merge iarna la ski (partia Clabucet este foarte aproape) si in acelasi timp poti sa dai petreceri nemaipomenite sau poti merge cu prietenii in club. Nu exista nici un dezavantaj! Iti cumperi o locuinta multifunctionala. O poti utiliza personal, poti merge in weekend la aer curat, poti merge in concediu – fie vara, fie iarna – sau o poti inchiria, obtinand profit si dovedind din nou spirit de investitor de succes,” a declarat Eugen Paternic, managing director al Areea.

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *