Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un jandarm din linia 1 a devenit ambasador Nu Există Nu Se Poate, alături de 12 femei din întreaga țară

– Vor fi ajutați să învingă kilogramele în plus și problemele tenului pentru a ajunge la un echilibru minte-trup-suflet –

13 persoane au fost desemnate ambasadori Nu Există Nu Se Poate în ediția din acest an a campaniei. În următoarele două luni și jumătate acestea vor beneficia de transformarea minte – trup – suflet mult dorită, să scape de kilogramele în plus și de problemele tenului pentru ca, la final, să se poată privi în oglindă cu mulțumire și încredere. În aceste două luni și jumătate vor avea parte de sprijinul specialiștilor, urmând tratamente corporale și faciale în saloanele partenere Top Line din orașele lor, dar vor învăța și cum să ajungă la echilibru interior prin yoga și nutriție corectă.

În premieră, în ediția din acest an a micării naționale, se regăsește și un bărbat. Este vorba de Cătălin Marcu, din Timișoara, care este jandarm și a fost la datorie în linia 1 în ultimele luni în lupta contra COVID-19. Alături de el se află 12 femei cu povești de viață impresionante, care își doresc, de asemenea, să aibă parte de transformarea exterioară și interioară ce le va oferi o mai mare încredere în sine.

Mișcarea națională Nu Există Nu Se Poate este lansată de Andreea Marin și Top Line România, compania oferind suportul logistic și tehnologic pentru ca ambasadorii să beneficieze de tratamentele de ultimă generație în saloanele și clinicile partenere Top Line din orașul acestora.

afis Nu exista nu se poate 2020

Cine sunt cei 13 ambasadori #NuExistăNuSePoate

Sute de persoane au aplicat pentru a fi desemnate ambasadorii campaniei din acest an, însă doar 13 dintre acestea au intrat în finală și vor începe seria de proceduri de trasformare estetică în următoarea perioadă. Ele au fost alese pe seama motivației prezentată în clipuri video ce au fost trimise în ultimele două luni, în perioada înscrierilor.

Ambasadorii 2020 au vârsta cuprinsă între 27 și 67 de ani și sunt din 9 orașe din țară: București, Iași, Focșani, Bacău, Timișoara, Cluj, Brașov și Deva. Poveștile lor de viață sunt impresionante, iar motivația lor este cu atât mai convingătoare.

IAȘI
Adina Andrieși – 27 de ani, studentă la medicină. Mărturisește că a suferit tot timpul când cei din jur o ridiculizau la adresa siluetei sale. “Sunt extrem de derminată să îmi schimb viața, să privesc cu alți ochi corpul meu, să încep să mă iubesc cum nu am făcut-o niciodată. Să îmbrac toate hainele la care nici măcar nu am visat”, declară Adina.

FOCȘANI
Angela Silion – 67 de ani, voluntar ansamblul folcloric Tara Vrancei. “Vreau un look nou. Tinerețe fără bătrânețe”, spune Angela.

BACĂU
Iliuța Pogar – 30 ani – blogger și asistent social într-un centru pentru persoane vulnerabile. Tatăl său a fost infectat cu coronavirus, iar experiența neplăcută a afectat-o profund. „Campania Nu Există Nu Se Poate este despre informație, dar și despre principii, iar doamna Andreea Marin este un mentor delicat”, spune Iliuța.

CLUJ
Adriana Maksin Roman, 34 de ani, consultant wellness.

TIMIȘOARA
Cătălin Marcu – 43 ani, jandarm. S-a aflat în linia întâi și a muncit 18 ore pe zi în perioada stării de urgență. „Sunt onorat că primiți și bărbați în campanie și, mai ales, că aveți locuri speciale și pentru cei din linia 1”, declară Cătălin.

Mihaela Harbu – 41 ani specialist producție auto. A slăbit 40 de kg prin forțe proprii și acum are nevoie de remodelare corporală și revitalizare a tenului.

DEVA
Beatrice Demter – 47 ani – antreprenor, fostă gimnastă în copilărie. Boala tatălui ei a făcut o să intre într-un roller coaster al emoțiilor negative și s-a lăsat pe ultimul plan. “Am pierdut și prietenia cu oglinda. Se întâmplă acest lucru când te uiți și nu îți place ce vezi”, spune Beatrice.

BRAȘOV
Daniela Poenar – 46 ani – operator de date. Își întreține singură familia, soțul ei fiind bolnav. La rândul său, a trecut prin boală de mai multe ori. “Îmi doresc foarte mult să slăbesc. O schimbare”, spune Daniela.

BUCUREȘTI
Alina Vasilescu – 39 ani – economist la o firma de audit.

Andreea Voicu – 34 ani, lucrează în turism. Se luptă cu probleme estetice ale corpului și ale tenului.

Laura Grigore – 37 ani – specialist marketing. A pierdut lupta cu kilogramele, dar și încrederea în propria persoană. Vrea să își revină. „Este momentul meu. Vreau să nu îmi mai fie teamă când trec pe lângă un cântar, să cred că rochia sexy din vitrină se poate potrivi și siluetei mele”, declară Laura.

Rodica Horobet – 51 ani, actriță. Este mamă de gemeni pe care i-a crescut singură de când aveau 1 an. E momentul acum să își amintească cine e, să se iubească, să se simta femeie cu adevărat. „Sunt lucruri pe care le-am vizualizat, dar acum am ocazia să se și întâmple”, spune Rodica.

Florina Stanciu – 37 ani, economist. După nașterea celor doi copii a căpătat multe kilograme în plus. Are nevoie de motivatie și de sprijinul specialiștilor. „Îmi doresc să revin la kilogramele inițiale”, spune Florina.

Alături de cei 13 ambasadori, anul acesta în campanie intră și două invitate speciale, cu povești impresionante. Este vorba de Magda Coman, inițiatoarea Atipic Beauty, care se află în scaun cu rotile de foarte mulți ani, timp în care a adus pe lume doi copii, și Natalia Ciobanu, logoped român, stabilită în Paris, care a făcut înconjurul lumii, vizitând 50 de țări în 14 luni.

„Pornim la drum pe o cale frumoasă a transformării în bine și a regăsirii echilibrului minte, trup și suflet. Știm că vă doriți să vă regăsiți pe voi înșivă, să ajungeți în forma voastră cea mai bună, să simțiți încrederea în voi și pofta de viață și asta a făcut echipa noastră deja în primii 3 ani ai Campaniei #NuExistaNuSePoate: a schimbat destine în bine, arătând că vârsta, meseria, locul de naștere, anumite neîmpliniri sau alte diferențe dintre noi nu sunt piedici în calea schimbării în bine”, declară Andreea Marin.

Ambasadorii Nu Există Nu Se Poate și invitatele speciale vor începe transformarea mult dorită urmând tratamente corporale și faciale de ultimă generație în saloanele partenere Top Line din orașele în care locuiesc: București (Silhouette Unirii, Silhouette Dorobanți, Institute Guinot, Sungate Studio și BeauTeaFull), Cluj (Fistiq), Iași (Gioconda Medical SPA), Bacău (Beauty Palace by Floarea de Colț), Focșani (Salon Mary Cohr Lămâița și Andreea), Brașov (Biootika), Timișoara (Elysees Beauty Studio), Deva (Attitude by Cosmetic Style).

Pentru a ajunge la rezultatele estetice dorite, finaliștii vor urma tratamente corporale și faciale eficiente, tehnologii de ultimă generație, distribuite în România de Top Line: criolipoliză CLATUU Alpha, pentru eliminarea definitivă a depozitelor adipoase, LPG Alliance pentru remodelare corporală, Guinot TechniSpa pentru fermitate și eliminarea celulitei, Cool 4D, biostimulare Ultratone, împachetări Anesi Parafango și Thalasalgo, sau tratamente faciale antiaging, hidratare, fermitate ori tratarea imperfecțiunilor precum Aquapure, Guinot Hydradermie, Dermafrac, Dermia, Cronosderm precum și produse cosmetice Guinot, Mary Cohr și Babor.

În paralel, acasă vor putea folosi produsele profesionale din kiturile speciale Nu Există Nu Se Poate, care completează rezultatele tratamentelor din saloane. Aceste kituri pot fi comandate online de oricine, de pe www.toplineshop.ro, și țintesc patru rezultate estetice concrete.

Kit Intensiv Antiage – Regenerare – Lifting – Fermitate (345 lei)

Pentru un ten mereu tânăr. Program intensiv de 30 zile, după care tenul este regenerat, reconturat, mai ferm, vizibil intinerit

1. Dermia Solution Skin Corrector 60ml
2. Babor Lift Express 7 x 2ml
3. Guinot Crème Fermete Lift 50ml

Kit Intensiv Anticelulitic și Slăbire (195 lei)

Gomaj și cremă termoactivă anticelulitică care ard depozitele de grăsime și reduc aspectul de coajă de portocală a pielii. Urmat zilnic, timp de 30 zile, are efect de slăbire și anticelulitic.

1. Guinot Gommage Peau D’Orange 200ml
2. Anesi Crème Lipoaminocel 500ml

Kit Intensiv de Fermitate și Slăbire (195 lei)

Două produse puternic concentrate pentru fermitate și reconturare corp, într-un program intensiv pentru 30 zile.

1. Mary Cohr Doux Gommage Corp 400ml
2. Anesi Crème Aminofirm 500ml

Kit Intensiv Hidratare si Regenerare (345 lei)

Program intensiv de 30 zile, după care tenul este hidratat, regenerat și luminos.

1. Mary Cohr Mousse Nettoyante Ecobiolgy 150ml
2. Dermia Solution Element Protector 50ml
3. Dermacte Reparateur Intensif Yeux 15ml

Noile pachete sunt disponibile pe www.toplineshop.ro și, în curând, în magazinele și saloanele partenere Top Line din țară.

Le Secret de Ma Nuit

Academie Scientifique de Beaute Paris, una din cele mai mari companii din industria de frumusețe din lume, în parteneriat cu Top Line, distribuitorul oficial în România, au creat o cremă de noapte personalizată pentru Andreea Marin, cunoscându-i particularitățile tenului și nevoile de îngrijire ale acestuia.

Este numita Le Secret de Ma Nuit (n.r. Secretul nopții mele), o cremă de noapte regenerantă și hidratantă, cu uleiuri esențiale de trandafiri ce oferă tenului luminozitate.

Produsul a fost personalizat cu fotografia și semnătura vedetei și va fi disponibil în curând în România pe www.toplineshop.ro și în magazinele și saloanele partenere Top Line din țară. În plus, ambasadorii campaniei #NuExistăNuSePoate din acest an vor folosi crema ca produs de îngrijire a tenului în procesul de transformare estetică din următoarele luni.

#HelpingIsBeautiful

Top Line a inițiat în luna martie campania de implicare socială, Helping is beautiful, donând produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

În plus, compania va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *