Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un cunoscut desenator francez publică în singura revistă de benzi desenate din România

De la Pif, la HAC!

Laurent Lefeuvre, unul dintre creatorii cunoscuți de bandă desenată din Franța, publică în cel mai nou număr al ”HAC!”, singura revistă din România specializată pe comics.

Numărul 34 al revistei HAC! apare pe 15 iunie și îl aduce în atenția cititorilor români pe Fox-Boy, supereroul creat de Lefeuvre, ce i-a cucerit deja pe francezi prin aparițiile în ”Pif” și în albumele publicate la nu mai puțin celebra Delcourt, una dintre cele mai mari edituri de benzi desenate din Hexagon.

HAC 34
Pe lângă primul episod din Fox-Boy și un interviu cu Laurent Lefeuvre, numărul 34 al HAC! mai cuprinde un nou episod din ”Harap Alb continuă…”, o poveste desenată cu Vlady, cel mai simpatic pui de vampir, un nou capitol din romanul grafic ”Fluviul Șoaptelor” precum și ultima parte din adaptarea în manieră horror a poveștii ”Capra cu trei iezi”.

Revista ”HAC!” apare în fiecare lună pe data de 15 fiind publicată de Editura HAC!BD. ”HAC!” se găsește la chioșcuri, librării și benzinării din toată țara, precum și pe supererou.ro, cea mai importantă platformă online dedicată benzilor desenate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *