free download 78 travel guides written by experts

Ultimele bilete la preturi reduse pentru concertul BRENDAN PERRY (Dead Can Dance)

Ultimele bilete pentru concertul Brendan Perry din Bucuresti mai pot fi achizitionate la preturi reduse doar pana duminica, 21 februarie, de la MyTicket.ro, Eventim.ro, din retelele Diverta, Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone si Sala Palatului. Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 55, 80, 100, 120 si 140 lei.

Incepand de luni, 22 februarie preturile biletelor vor fi majorate dupa cum urmeaza: 70, 100, 120, 140 si 160 lei.

Brendan Perry, figura emblematica a eclectismului modern si totodata jumatatea masculina a legendarului grup Dead Can Dance, va concerta in premiera in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 29 martie 2010.

Brendan Perry va lansa in aceasta primavara cel de-al doilea album solo, intitulat ‘Ark’ care va contine versiunile de studio ale celor doua piese compuse special pentru turneul de adio Dead Can Dance din anul 2005, ‘Babylon’ si ‘Crescent’. Albumul va cuprinde opt compozitii originale in care artistul trateaza teme despre identitate, izolare, razboi, coruptie dar si despre pericolul pe care omenirea ca specie il reprezinta fata de mediul inconjurator.

Spre deosebire de albumul de debut, ‘Ark’ va aduce in prim-plan o revenire la perioada Dead Can Dance, la utilizarea sintetizatoarelor si a sample-urilor, precum si a instrumentelor clasice.

Pentru promovarea acestui album artistul va porni intr-un turneu mondial ce va cuprinde tari din Europa, America de Sud, America de Nord, Asia si Australia. In partea a doua a turneului european el va imparti scena cu legendarul vocalist al trupei Bauhaus, Peter Murphy, supranumit “parintele spiritual al rockului gotic”.

Brendan Perry va fi acompaniat in acest turneu de o serie de muzicieni talentati, printre care Rachel Haden – bas & voce, Olga Zoubkova – clape & voce, Peter Sheridan – chitara & clape si Dan Gresson – tobe.

Concertul Brendan Perry din 29 martie 2010 este produs de One Event.

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *