free download 78 travel guides written by experts

Turul Făuritorilor de Craft

24 mai – Făuritori de Craft – Tur dedicat lemnului
Făuritor de craft: Ciprian Manda
Chef: Alex Dumitru

Harta tururilor se cartografiază începând cu 24 mai, când Silva deschide ușile atelierului Ciprian Manda – făuritor în lemn. Ciprian este un arhitect-designer-tâmplar care a dus pasiunea pentru lemn la un alt nivel.

Prin îmbinarea tradiționalului cu modernul creează piese naturale, unicate și autentice. În cadrul turului, povestea lui va fi asezonată cu preparatele lui chef Alex Dumitru și cu cele trei beri Silva.

Fauritori de craft, Silva

13 iunie – Făuritori de Craft – Tur dedicat gătitului
Făuritor de gust: Chef Alex Dumitru

Alex Dumitru este gazda și făuritorul de gust al celui de-al doilea tur, dedicat gătitului. După o vizită în secretele bucătăriei regale, Alex va deschide ușile atelierului lui – bucătăria – și va prezenta ingredient cu ingredient conceptul farm-to-table.

26 iulie – Făuritori de Craft – Tur dedicat fotografiei
Făuritor de momente: Ștefan Dinu, Allkimik
Chef: Alex Iacob

Aflăm secretele fotografiei analog în studioul Allkimik. După 12 ani de avocatură, Ștefan Dinu a devenit fotograf specializat în ambrotipie. Povestea lui o vom afla în cadrul turului, dar și despre cum se declanșează fotografiile cărora nu le putem da like, love and share. Meniul dedicat fotografiei va fi realizat de chef Alex Iacob.

27 septembrie – Făuritori de Craft – Tur dedicat muzicii
Făuritor de sunete: The Mono Jacks
Chef: Toni Godeanu

Ultimul tur ne poartă acasă la băieții de la The Mono Jacks, pe scena privată din studioul Overground Music. Avem ocazia să descoperim universul muzical al trupei și să ne punem pe note gândurile și emoțiile alături de ei. Melodiile vor fi condimentate de preparatele lui chef Toni Godeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *