free download 78 travel guides written by experts

Tunisiana, ghidul tau in incredibila lume araba

Tunisiana si-a inceput activitatea cu ani de zile in urma organizand fascinante excursii pe meleagurile atat de bogate in vestigii culturale si frumuseti naturale ale Tunisiei, dar si sejururi de neuitat, all inclusive, in locatii de exceptie de pe fermecatorul litoral tunisian. Serviciile ireprosabile ale acestei agentii nu au cum sa nu te cucereasca. Astfel, nu este de mirare ca, an de an, s-au inmultit cererile vechilor clienti de a putea vizita si restul tarilor arabe beneficiind de aceleasi servicii de exceptie.

Ca urmare a inmultirii acestor cereri si a respectului pe care agentia Tunisiana il acorda clientilor sai, anul acesta a luat hotararea de a-si extinde serviciile, oferind circuite si in Maroc, Siria si Iordania. Excursiile oferite, la un pret excelent fata de calitatea serviciilor cu care isi intampina clientii, sunt rezultatul unui studiu profesionist intreprins cu maxima atentie de agentie, pentru a putea asigura accesul la cat mai multe dintre frumusetile si vestigiile acestor meleaguri, intr-un program in acelasi timp instructiv si interesant, dar si placut si relaxant. Cu alte cuvinte, adevarate vacante de exceptie care sa te ajute sa-ti refaci fortele, energia si entuziasmul, care sa-ti stimuleze imaginatia, dar sa te si imbogateasca cu nenumarate amintiri si cunostinte. Sunt experiente de care iti vei aduce aminte cu aceeasi placere si peste ani, cand iti vei incanta nepotii cu povesti de neuitat.

Apeland o data la serviciile agentiei Tunisiana nu ai cum sa nu fi incantat de grija si respectul cu care esti tratat. Nu ai cum sa nu fi cucerit de calitatea serviciilor si de bogatia programului, in acelasi timp instructiv si relaxant, cu care te rasfata fiecare excursie organizata de aceasta agentie. Sunt clipe de neuitat pe care cu siguranta le meriti din plin.

Pentru detalii referitoare la noile circuite Tunisiana puteti accesa siteul www.tunisiana.ro sau suna la numarul de telefon 021.668.61.67.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *