Shadow

Trupa “Scuze, noi!” vă invită la spectacolul ALTĂ ORĂ DE DANS

Departe de centru, aproape de oameni

Trupa “Scuze, noi!” vă invită sâmbătă, 13 august, de la ora 19.30 la spectacolul ALTĂ ORĂ DE DANS. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Masca (Bulevardul Uverturii 14) în cadrul proiectului ,,Departe de centru, aproape de oameni,

Trupa Scuze noi îmbinã diverse tehnici de dans și actorie cu multe emoții si deconstrucții de preconcepții și jonglează cu ușurință și multă deschidere scenică între stand-up comedy și dans contemporan.

Altă oră de dans

Bombardați constant cu informații care concurează să ne acapareze atenția prin exagerarea importanței și seriozității lor, am uitat să facem un pas în spate și să privim detașați la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

„Altă oră de dans!” vom dansa tot spectacolul. Tot felul de stiluri. Vorbim despre dualitatea și ipocrizia oamenilor, despre seriozitatea și comedia din viața lor, din viața noastră.

Nu ne excludem. Vorbim despre dansul contemporan făcut gratuit, fără sens, dramatic și alimentat uneori de clișee. Ironizăm toată mișcarea dansului minimal, conceptual și indisciplinat, fără formă, dar mai ales lipsit de fond. Dezamorsăm situațiile prin ironie, râs și ilustrarea unei realități a dansului cunoscută doar în interior. Fiecare dans construit în spectacol îl deșablonăm, îl reducem la forma inițială pentru a arăta cât de nud este în scop: fără trăiri și fără emoții.

DISTRIBUȚIE: Stoica Filip, Răzvan Rotaru
SOUND DESIGN: Adrian Piciorea

Leave a Reply

Your email address will not be published.