bucharest tech week 2021

Trupa ReversE isi lanseaza site-ul oficial: www.trupareverse.ro

Trupa ReversE poate fi gasita de astazi si online la adresa www.trupareverse.ro . Alina si Elvis, membrii trupei Reverse, s-au cunoscut in 2006 si au decis sa faca o formatie impreuna fiind sprijiniti de Viorel de la 3 Sud Est si mai nou de managerul lor Mc Nino de la Atomic TV. Piesele trupei ReversE sunt realizate la studioul de inregistrari "Win Production" care apartine lui Viorel Sipos de la 3 Sud Est.

De curand trupa ReversE a filmat si primul videoclip la piesa "Ma Pierd". Videoclipul poate fi vizionat pe site la sectiunea Video si a fost filmat in Bucuresti in incinta Clubului Escape (fostul Space Club) si a fost realizat de catre Nino Media si Sorin Minastireanu.
Pe www.trupareverse.ro exista de asemenea posibilitatea de a vedea fotografii cu membrii trupei si de a asculta piesele Trupei ReversE accesand //www.trupareverse.ro/audio.html

Vizitatorii sunt de asemenea invitati sa participe la concursul cu premii diverse saptamanale.

Lansarea oficiala a trupei ReversE a avut loc pe 21 Ianuarie 2007 in Bucuresti pe patinoarul X-mas Park din parcul Kiseleff la Miss X-mas Park 2007. Trupa ReversE a avut numeroase aparitii tv si concerte in diverse orase ale tarii.

Pentru mai multe informatii despre trupa ReversE si pentru concerte sau difuzari de videoclipuri si piese ne puteti contacta la contact@trupareverse.ro sau la 0723877755

Fotografii gasiti la sectiunea foto de pe site-ul www.trupareverse.ro

Bucuresti, 20.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *