free download 78 travel guides written by experts

Trupa Mixhell va sustine un super-show la Bucuresti!

Fanii muzicii electro vor avea parte de o seară incendiară vinerea aceasta. Renumita trupă Mixhell va susţine un concert live la Bucureşti, pe 26 iunie 2009, în club Fabrica, începând cu ora 20:00. Show-ul din România face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album „Mixhell Da Boom”.

Preţul unui bilet este de 35 de lei şi poate fi achiziţionat de pe site-ul www.ticketpoint.ro sau la intrarea în club.  

În opening act, vor performa cei de la Junkyard, Gojira, Unlocka şi AKM. Reprezentanţii Mixhell le promit fanilor un spectacol dinamic şi exploziv, în cadrul căruia vor putea asculta piese precum Easy love favelablast, The kids are alright sau Radio Libido.

Mixhell, renumitul proiect al lui Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, reprezintă una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia.

După mai bine de 10 ani petrecuţi alături de Sepultura, Cavalera a adoptat un stil total diferit, dând naştere proiectului Mixhell. Trecerea de la trash metal, stil care l-a consacrat, la electro a fost una foarte fericită pentru Iggor Cavalera, iar în numai trei ani Mixhell a pătruns în universul electro, devenind una dintre cele mai apreciate trupe din Europa.

Evenimentul este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Despre Mixhell

Mixhell, una dintre cele mai de succes trupe electro originare din Brazilia, este formată din duo-ul Iggor Cavalera, ex. baterist Sepultura, alături de soţia sa, Laima. Născut în septembrie 1970 în Belo Horizonte, Brazilia, Cavalera este fratele mai mic al vocalistului Max Cavalera, alături de care a pus bazele Sepultura, una dintre cele mai influente trupe de trash metal ale anilor ’80.

După ani de succese în zona de metal, Max a părăsit trupa Sepultura în 1996, urmat de fratele său Iggor, în 2006. La scurt timp după aceasta, Iggor Cavalera a adoptat un stil muzical total diferit, lansând proiectul electro Mixhell, împreună cu Leyton. În scurt timp proiectul a cunoscut o creştere spectaculoasă, astăzi Mixhell situându-se printre cele mai renumite trupe electro din Europa.

Bucuresti, 22.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *