free download 78 travel guides written by experts

Transart pe locul 7 in TOP IDC Romania EAS 2007

Conform celui mai recent studiu realizat de IDC pe segmentul EAS, Transart urca o pozitie fata de anul anterior ajungand pe locul 7, in topul principalilor furnizori de solutii software pentru intreprindere (EAS) pe piata din Romania – studiu intocmit pe baza cifrelor din 2007. IDC este una dintre cele mai prestigioase companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei din lume, fiind prezenta pe piata IT&C din Europa Centrala si de Est inca din anul 1990.  

Prezenta constanta in acest clasament IDC reprezinta pentru Transart o confirmare a valorii produselor si serviciilor oferite pe piata din Romania. Fie ca este vorba de distributie FMCG – bauturi, alimente, distributie de materiale de constructii, materiale pentru instalatii, electrice, hardware sau de domeniul farmaceutic, Transart are capacitatea sa ofere solutii software competitive, menite sa sprijine dezvoltarea unei astfel de afaceri. Optimizarea stocurilor, automatizarea proceselor de vanzare pe  diverse canale (Vanzare directa, Distributie, Web, Showroom, Tele Sales), culegerea de informatii din piata sau dezvoltarile pe zona de logistica (Hermes Logistic WMS) sunt doar cateva dintre tematicile pe care Transart s-a concentrat in ultima perioada. In prezent, Transart ofera solutii software specializate, solutii integrate care sunt optimizate din punct de vedere al costurilor, in raport cu dimensiunea afacerii.

“Urcarea cu cate o pozitie in TOP 10 IDC EAS, in fiecare din ultimii trei ani reprezinta pentru noi confirmarea faptului ca directia si sensul in care s-a dezvoltat afacerea Transart au fost corecte. Afacerea Transart a crescut permanent, pe masura ce afacerile clientilor nostri au crescut. Ne-am perfectionat in permanenta produsele, pornind de la cereri venite direct din piata, insa am stiut sa filtram si sa dezvoltam cu prioritate acele caracteristici ale produselor noastre care au impact semnificativ asupra activitatii de baza, in afacerile clientilor nostri. Acestia au apreciat acest lucru, au apreciat calitatea serviciilor, au apreciat relatia profesionala pe care au stabilit-o cu oamenii care reprezinta Transart.” a declarat Dl. Marius IURIAN, Managing Partner Transart.

“Piata romaneasca a aplicatiilor  software pentru intreprindere (EAS) a inregistrat in 2007 o crestere de 40,7% fata de anul anterior, ajungand la o valoare estimata de 75,54 Mil USD in 2007. Evolutia Transart din ultimii 3 ani  demonstreaza faptul ca specializarea Transart pe Comert si Distributie corelata cu strategia de a oferi solutii integrate si complete, corect dimensionate in functie de marimea afacerii vizate a fost o abordare corecta. Cu o cota de piata ce reprezinta aproape jumatate din verticala  Wholesale & Distributie, Transart ocupa pozitia de lider pe aceasta verticala – care reprezinta 8,4% din intreaga piata EAS.”  a declarat Dl. Laurentiu Popescu, Country Manager IDC Romania.

Nume sonore pe plan international din domeniul distributiei au apelat in decursul timpului la solutiile si serviciile furnizate de Transart. Dintre acestea amintim: Unilever South-Central Europe, InBev/Interbrew (Croatia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia si Muntenegru), Kraft Foods România, Philip Morris România, Heineken România, Walmark Romania, Germanos, Arctic, Henkel & TDG România, Friesland Foods Romania. O serie de alte companii cu renume la nivel national/regional, cum ar fi: Prodvinalco, Napolact, C&S Distribution, Eximtur, StarLubricants, Salice, Electric Grup, Playersroom, Mobexpert – Cluj-Napoca, Astral Impex, Resco, Archimina – Arad, DACS, ETA2U, Veradi Trade – Timisoara, Mogyi Romania – Deva,   Antrax Distribution, Secret Distribution, Prosoft  – Brasov,  Prober, Balkan Cosmetics, Kara Distribution, Royal Computers, ALINE Distribution, Rompolykem – Bucuresti, BDM – Baia Mare, Amigo & Intercost, Nimbusz, Mikroaltas – Miercurea Ciuc, Magdolna Impex, Maxoll – Odorheiu Secuiesc, Damila – Ramnicu Valcea, Koracell Romania, Clini Lab, Renania Trade, Redatronic, Multiplan, Optica Optofarm, Leco Impex – Targu Mures, Geraico Prodcom – Hateg, Intercompany Satu-Mare, Megadeth Impex – Iasi, El Casio Com – Slobozia, MGN Impex – Tulcea, Olco Import Export  – Targoviste, Hobby Star 94 Impex – Bistrita, etc au apelat la solutiile Transart.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *