Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

TomTouch, cel mai bun angajat al tău

CS Vision propune pe piaţa românească TomTouch, un terminal de informare publică destinat instituţiilor moderne, interesate să îmbunătăţească modul de comunicare cu proprii clienţi, imaginea instituţiei şi promovarea propriilor produse şi servicii.

Prin TomTouch, CSVision şi-a propus să creeze un produs high-class, cu cea mai înaltă calitate pe piaţa românească. TomTouch este dotat cu un ecran navigabil prin atingere (touch-screen) rezistent şi pe care nu rămân amprente. Acesta este amplasat la o înaltime optimă fata de sol, astfel încât navigarea să se produca în cele mai bune condiţii de ergonomie, dintr-o poziţie lejeră. Suportul lui TomTouch este construit din materiale moderne: aluminiu tratat, profile, vopsele în câmp electrostatic etc. Sistemul mai include un computer performant, placă grafică puternică, placă de reţea cu ajutorul căreia TomTouch se conectează la internet şi boxe încorporate în carcasă. În plus, lui TomTouch îi poate fi adaugată tastatură în consolă, citior de caduri, cameră video, un ecran publicitar luminos şi alte accesorii care să îndeplinească mai bine scopul căruia îi este destinat.

CSVision dezvoltă pentru clienţii săi întreaga soluţie TomTouch. În urma unei analize cu clientul se stabileşte care este cea mai potrivită aplicaţie software pentru business-ul acestuia, iar CSVision produce aplicaţia şi asigură instalarea şi mentenanţa ei. În plus, CSVision poate asigura soluţii de brandare vizuală (concepţie şi execuţie) a lui TomTouch: de la inscripţionarea pe suprafaţa din aluminiu, pană la soluţii complexe cu panouri luminoase de reclamă şi suprafeţe adiţionale din sol pvc care conduc la conceperea unor adevărate spaţii TomTouch.

Dintre verticalele în care TomTouch îşi găseşte o aplicare directă pot fi menţionate următoarele: în bănci (prezentarea ofertei băncii, tranzacţionare on-line, plăti on-line), retail (prezentare ofertei, programe de loialitate prin carduri, demonstraţii virtuale, e-commerce), turism/hoteluri/musee (ghiduri virtuale, prezentarea ofertei, foto-kiosk, acces la internet platit sau liber, vânzări de bilete, jocuri), târguri/expoziţii/evenimente (înregistrare, completare de formulare on-line, scanare de carţi de vizita, trimitere fotografii pe mail), administraţie publică (informarea cetăţenilor, colectare de taxe, vot on-line), mediul corporativ (informarea resurselor umane, recrutare, recepţie – informaţii pentru parteneri).

Noul produs este fabricat în Romania, în parteneriat cu o fabrică din Brasov.

“Ne place să spunem că Tom Touch este cel mai bun angajat al clienţilor noştrii. Este elegant, se integrează în spaţiu, are o interfaţă prientenoasă, funcţionalitate adaptată clientului, uşor updatabilă, poate fi deplasat, funcţionează non-stop. Nu îşi renegociază salariul.

Am avut placerea să-l vedem la lucru în diverse medii şi să constatăm magnetismul pe care îl exercită asupra oamenilor. Sperăm ca TomTouch să fie soluţia cu care se va intra într-o nouă eră a comunicării cu clienţii.”, spune Bogdan Tăut, Brand Manager la CSVision.

În cursul saptămanii trecute, Tom Touch a participat la conferinţa internaţională de resurse umane organizată de Profiles International România, la Sinaia. Cu ajutorul lui Tom Touch, participanţii au avut la dispoziţie permanent programul conferinţei, au putut vizualiza prezentările din cadrul conferinţei, au trimis impresii de la conferinţă pe mail şi au completat formulare de evaluare a conferinţei.

“Colaborarea cu echipa de la CSVision o fost un real succes. Au fost prompţi, au dezvoltat rapid functionalitatea dorită de noi şi au updatat informaţiile în timp real pe parcursul conferinţei. Cât despre Tom Touch pot spune că a avut mare succes la public.”, spune Doru Dima, director general Profiles International România.

CS Vision este o firmă cu capital românesc, care activează în domeniul hardware şi software. Pe piata software CSVision s-a orientat către soluţii  ERP, CRM, fluxuri de lucru şi managementul documentelor, pentru administraţia publica şi pentru mediul privat.  Pentru a concepe soluţiile TomTouch, CSVision s-a extins cu un departament creativ şi capabil din punct de vedere tehnic să concepă soluţii funcţionale, eficiente, ergonomice şi cu grafică atrăgătoare.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *