free download 78 travel guides written by experts

Tommy Hilfiger lansează un nou model de sneaker în ediție limitată, inspirat de arhive ca celebrare a celei de a 35-a aniversare a brandului

Brandul Tommy Hilfiger anunță lansarea modelului TJ 8.0 Heritage Runner în ediție limitată.

În onoarea celei de-a 35-a aniversări a brandului, 1985 de perechi a noului model de sneaker TOMMY JEANS au fost produse la nivel global, salutând anul de înființare a brandului.

Modelul TJ 8.0 Heritage Runner este disponibil în magazinele TOMYM JEANS selecționate.

Realizat din piele albă, sneaker-ul cu talpă groasă este inspirit de un model în stil asemănător din arhiva anilor ’90.

Tommy Jeans 8.0 Heritage Runner

TJ 8.0 Heritage Runner prezintă detalii constrastante în paleta de culori a brandului – roșu, alb și albastru, care este completat cu o căptușeală în nuanță metalică, din țesătură subțire. Steagul TOMMY JEANS este marcat pe talpa rezistentă, dar și brodat pe partea laterală a pantofilor.

Silueta sneaker-ului din anii ’90 aduce un omagiu bogatului patrimoniu al mărcii, în timp ce propune un model modern și fresh pentru moda de stradă.

Fanii sunt invitați să urmărească @TommyJeans și să se alăture comunității TOMMY JEANS în creștere. În linie cu moștenirea inspirată de muzică, contul de Instagram @TommyJeans va oferi 24/7 conținut experimental, împingând limitele ca destinație pentru autenticitatea modei, exprimării de sine și schimbului de experiențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *