free download 78 travel guides written by experts

Tinerii sportivi si artisti mai au 10 zile pentru

a se inscrie in programul „Pot ajuta?”

Tinerii sportivi si artisti au la dispozitie inca 10 zile pentru a aplica in cadrul programului „Pot ajuta?” realizat de MOL Romania in parteneriat cu Asociatia pentru Performanta si Cultura. Ei se pot inscrie in cadrul programului pentru a obtine sponsorizari pentru acoperirea cheltuielilor materiale sau transportului la competitii. Programul se adreseaza tinerilor cu performante deosebite in cele doua domenii, avand varste cuprinse intre 8 si 18 ani. Data limita de primire a inscrierilor in concurs este 4 iulie. Documentatia prin care tinerii se pot inscrie in cadrul concursului este disponibila pe site-ul www.molromania.ro sau www.performanta-cultura.eu. Pentru a obtine o sponsorizare in cadrul programului MOL “Pot ajuta?”, ei pot aplica individual sau impreuna cu echipa din care fac parte. In ce priveste domeniile de aplicare, sunt luate in considerare toate ramurile sportive sau toate categoriile artei (arte plastice, muzica, literatura, coregrafie, teatru, etc.).

„Stim ca o simpla manusa profesionista de portar poate depasi 250 RON, un sevalet 400 RON iar un pian…mii de euro. Este greu sa faci performanta in aceste conditii. Am lansat „Pot ajuta?” pentru a-i sprijini pe tineri sa treaca peste constrangerile financiare si sa poata astfel obtine rezultate cat mai bune”, declara Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.

Anul acesta, MOL Romania va oferi 40.000 EUR pentru tinerii sportivi si 20.000 EUR pentru tinerii artisti. In urma jurizarii din editiile din 2006 si 2007, au fost sprijiniti financiar 240 de tineri care au obtinut performanta in sport, printr-o suma totala de 80.000 EUR. Fiecare aplicant va opta pentru un tip de sponsorizare: sprijin material sau acoperirea cheltuielilor de transport. La editiile precedente ale programului, solicitarile pentru sprijin material in vederea achizitionarii de echipamente sau produse au avut cel mai mare procent.

Programul de sponsorizari realizat de MOL Romania este deja la a treia editie, noutatea absoluta a editiei de anul acesta fiind reprezentata de extinderea programului, pe langa domeniul sportiv, si in cel artistic.

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *