Shadow

Tinerii își dezvoltă skill-urile digitale la Go Digital #DIY, organizat de AIESEC Romania

Go Digital #DIY are loc în data de 26 Noiembrie 2020 și este un eveniment online, organizat de AIESEC în România, ce își propune să dezvolte skill-urile digitale ale tinerilor, concentrându-se pe conexiunea dintre cerințele angajatorilor și abilitățile de care tinerii au nevoie pentru a se adapta contextului extern.

În urma măsurilor prezente pe teritoriul României, ca urmare a răspândirii virusului COVID-19, dorim să vă informăm că evenimentul va avea loc 100% online, pentru siguranța tuturor partenerilor și a participanților.

Go Digital #DIY

Pentru ca evenimentul să fie unul de succes, avem și un moderator, Alin Claudiu Apostu. Coordonator al programului național ,,Vreau să fiu antreprenor!”, coordonator al proiectului Insights și Vice Curator al hubului Global Shapers din București (o inițiativă World Economic Forum), Alin este în primul rând tânărul antreprenor care inspiră alți tineri să aibă încredere în ideile lor și să își dezvolte propria afacere.

Centrul Tineretului Municipiului București, instituție publică aflată în subordinea Primăriei Capitalei, și Andrei Dunuță, fondator Speakings, vor avea discursuri de tip keynote și vor vorbi despre cum tinerii se pot adapta digitalizării și cum pot lua initiațiavă înspre a se dezvolta și a se pregăti pentru schimbările constante pe piața muncii din Romanânia, și nu numai.

Pe lângă aceste keynote-uri, evenimentul va avea și workshop-uri ținute de companii partenere: Accenture Romania, PwC Romania și DB Global Technology. Tinerii vor avea ocazia de a înțelege cum pot ultiza diverse tool-uri digitale, cum să-și construiască brandul personal în social media și cum se schimbă modul de lucru în echipă în era digitală.

Te poți înscrie la eveniment aici: bit.ly/GoDigitalDIY și poți rămâne la curent cu toate noutățile și surprizele pregătite pentru participanți dând “Going” la evenimentul pe Facebook aici: bit.ly/godigital20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *