free download 78 travel guides written by experts

The Practice, pentru al doilea an consecutiv in finala IPRA Golden World Awards

Agentia THE PRACTICE intra, pentru al doilea an consecutiv, pe lista finalistilor la cea mai importanta competitie de PR la nivel mondial – IPRA Golden World Awards. Nominalizarea din acest an a fost obtinuta pentru campania „Olimpiada Oamenilor Obisnuiti”, pentru brandul Prigat din portofoliul QAB Romania.  

IPRA Golden World Awards este organizata pe categorii care acopera toata gama de activitati de relatii publice. “Olimpiada Oamenilor Obisnuiti” este nominalizata in cadrul sectiunii “Consumer PR” – categoria “Campanii pentru produse existente”. Anul trecut, THE PRACTICE s-a aflat printre finalistii aceleiasi categorii, cu campania „Ziua Barbatului”, derulata pentru Bergenbier.

„Olimpiada Oamenilor Obisnuiti este o campanie care si-a demonstrat deja valoarea prin rezultatele sale, dar si prin premiile castigate la competitii de renume. Recunoasterea drept Cea mai buna campanie din Sud-Estul Europei la European Excellence Awards, Cea mai buna campanie de PR din regiunea EAME in categoria Beverage la Sabre Awards sau nominalizarea abia obtinuta la IPRA Golden World Awards sunt satisfactii profesionale enorme. Ele ne dau „seva” necesara sa dezvoltam noi campanii valoroase pentru clientii care ne incredinteaza comunicarea brandurilor lor”, a declarat Oana Bulexa, Consumer Practice Director THE PRACTICE.

Campania de comunicare s-a desfasurat in perioada iunie – august 2008, a fost realizata impreuna cu 23 Communication Ideas si a avut drept scop celebrarea si recompensarea energiei si meritelor sportive de zi cu zi ale oamenilor obisnuiti. Peste 3 milioane de persoane au fost expuse la mesajele campaniei, comunicate prin componenta de PR.

Castigatorii editiei de anul acesta ai IPRA Awards vor fi desemnati vineri, 26 iunie, la Varsovia, de catre un juriu international format din numerosi specialisti în comunicare. Cele mai bune campanii de PR ale anului vor fi selectate in functie de nivelul de profesionalism si gradul de respectare a celor mai inalte standarde in relatii publice. Gala de premiere a celei de-a 18-a editii a IPRA Golden World Awards va avea loc in toamna acestui an, in Marea Britanie. 

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *