free download 78 travel guides written by experts

The Motans lansează clipul piesei „Bine indispus” – o luptă interioară cu propriii demoni

The Motans, artist Global Records, lansează videoclipul noului său single „Bine indispus”, o piesă care vorbește despre o stare „tristo-veselă”, după cum spun versurile piesei, despre fericire ca un truc al destinului.

Încă de la începutul clipului, în cadru apare tabloul cu Denis, inspirat de pictorul suprarealist René Magritte, care a devenit simbolul piesei „Înainte să ne fi născut.”

Videoclipul îl prezintă pe artist aflat într-o luptă interioară cu propriii demoni. Prima strofă oferă contextul sub care se desfășoară povestea lui Denis:
„Azi sunt Bine indispus
Deranjez, dar nu mă scuz
Îs tristo-vesel nu știu cum
Și dau iar adevărul cu parfum.”

The Motans, Bine indispus

Videoclipul este dominat de imagini cu străzi întunecate, lumini difuze turcoaz, ceață și ploaie. Denis, vizibil turmentat, ajunge să aibă conflicte cu o gașcă de motocicliști și cu angajații unui bar, după ce bea pahar după pahar, ca într-un film tragi-comic. „Sunt prea „Bine indispus” ca să mai fac orice comentariu. Las muzica să vorbească pentru mine”, spune artistul.

Text: The Motans (Denis Roabeș)
Muzica: The Motans (Denis Roabeș), Marcel Botezan, Sebastian Barac
Producție: Marcel Botezan, Sebastian Barac
Credite Video
NGM Creative
Regie: Bogdan Păun
DOP: Alexandru Mureșan
Producție: Loops Production

Cea mai recentă piesă The Motans lansată alături de Irina Rimes, „Poem”, a ajuns la peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, melodia a obținut locul 1 în clasamentul Media Forest Summer Chart 2019, cu o audiență de 3.064.542 ascultători și 3221 difuzări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *