free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel, primul premiu A.P.T.R.

Emisiunea “Unde Investim in 2009? Cum economisim in 2009?”, realizata de The Money Channel, a primit recunoasterea profesionistilor in televiziune, odata cu Premiul pentru emisiune economica, decernat aseara in cadrul galei APTR.

“Premiul APTR pentru emisiune economica ne onoreaza si ne obliga, intrucat confirma profesionalismul echipei The Money Channel iar aceasta recunoastere este cu atat mai importanta cu cat vine din partea profesionistilor de televiziune din Romania. Pe langa felicitarile primite din mediul de business romanesc, acest premiu este inca un cadou pentru aniversarea a trei ani de The Money Channel (n.a. la inceputul lunii mai, TMC a aniversat trei ani), o recunoastere ce atrage dupa sine ambitia noastra de a demonstra, si la anul, ca realizam cele mai bune emisiuni economice”, spune Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel

Dezbaterile “Unde investim in 2009? Cum economisim in 2009” au reunit, la sfarsitul anului trecut, analisti si experti, investitori, antreprenori, care, alaturi de realizatorii The Money Channel, au incercat sa defineasca cele mai importante directii economice pentru anul 2009.

Seria de emisiuni premiata la A.P.T.R. s-a incheiat cu Gala Unde INVESTIM in 2009? Cum economisim in 2009? in cadrul careia telespectatorii au avut  ocazia sa descopere “cele mai interesante comenatrii si opinii ale celor mai importanti antreprenori si conducatori de companie, cu privire la oportunitatile si presiunile anului 2009.

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *