Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Termenul pentru nominalizările CESA România a fost prelungit

Central European Startup Awards a anunțat prelungirea termenului limită pentru nominalizarea celor mai bune startup-uri în Faza Națională. Astfel, susțnătorii ecosistemului antreprenorial autohton mai au timp până pe 20 iunie să nominalizeze startp-urile preferate, la una din cele 12 categorii:
●    Startup of the Year
●    Founder of the Year
●    Investor of the Year
●    Best New Comer
●    Best Social Impact Startup
●    Best IoT Startup
●    Best FinTech Startup
●    Best AI Startup
●    Best Smart City Solution
●    Best Biotech Startup
●    Best Coworking Space
●    Best Accelerator Program.

Nominalizările pot fi făcute pe site-ul oficial al competiției: https://centraleuropeanstartupawards.com/categories.

cesawards-2017
CESA România este organizată de Impact Hub Cluj-Napoca, partener al Global Startup Awards din 2016. Competiția celebrează realizările și munca asiduă a celor determinați să dea formă inovativă viitorului și să îmbunătățească lumea prin crearea și livrarea de produse și soluții extraordinare.

Ambasadorii CESA România de anul acesta sunt Andrei Firoiu (CEO & co-fondator Cowork Timișoara), Cristi Bârlădeanu (CEO ThinkOut), Dragoș Jaliu (Managing Partner al Structural Consulting Group), Mircea Vădan (Fondator ClujStartups) și Vlad Andriescu (redactor-șef Start-up.ro).

În luna septembrie va avea loc la Cluj-Napoca ceremonia de desemnare și premiere a startup-urilor din țară, calificate în următoarea etapă, cea regională. Startup-urile care trec de etapa regională vor fi invitate la întrunirea globală.

Anul trecut România a fost reprezentată pe podiumul marilor câștigători din etapa finală a Global Startup Awards, în cadrul ceremoniei desfășurate la Kuala Lumpur, de compania clujeană Mira Rehab, desemnată „Cel mai bun startup cu impact social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *