free download 78 travel guides written by experts

Tenorul Vlad Alexandru Robu și pianista Iulia Marin în concert la Londra

Impunătoarea biserică din centrul Londrei, din emblematicul Trafalgar Square, va găzdui, în 20 iulie, un recital susținut de tenorul Vlad Alexandru Robu și pianista Iulia Marin. Concertul face parte din Seria Românească, organizată de ICR Londra fără întrerupere, din 2011, la St Martin-în-the-Fields, unul dintre cele mai solide repere ale scenei muzicale londoneze.

Cei doi muzicieni aflați în plină afirmare vor interpreta lucrări de Verdi, Mascagni, Donaudy, Liszt, Sibelius, Bretan, Gheciu, Tosti și Enescu.

Vlad Alexandru Robu si Iulia Marin in concert la Londra

Tenorul Vlad Alexandru Robu, născut în anul 1992, este absolvent al „Academiei Regale de Muzică” din Copenhaga, Danemarca. A debutat în anul 2013 la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, în muzicalul „Rebecca” de Michael Kunze și Sylvester Levay. În 2015 a fost acceptat la prestigioasa Academie de Belcanto de la Martina Franca, iar în prezent studiază alături de maestrul Sherman Lowe, la Treviso, și de tenorul Reinaldo Macias.

Pianista Iulia Marin s-a născut în anul 1991 și a studiat la „Conservatorul Manhattan School of Music” din New York. A debutat în 2007 la Ateneul Român alături de Orchestra Filarmonică „Mihail Jora”, Orchestra „Dinu Lipatti”, Orchestra „Sinfonia Bucuresti”, Orchestra Filarmonică „Vidin” și Orchestra Filarmonică „Shumen”. Iulia locuiește în prezent la Hanovra și urmează cursurile de master la „Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover”.

Pentru mai multe detalii, www.icr-london.co.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *