free download 78 travel guides written by experts

Tendinte in ceea ce priveste parchetul laminat in 2020

Odata cu aparitia altor optiuni de pardoseala cu aspect de lemn, precum vinilul si placile de ceramica, multi dintre noi incepem sa ne intrebam daca parchetul laminat va fi inca la moda si isi va pastra popularitatea. Cu siguranta! Parchetul laminat si-a pastrat statutul de cea mai buna alternativa la pardoselile din lemn. Se realizeaza progrese extraordinare in tehnologia pardoselilor, ceea ce permite aparitia celor mai noi si mai bune modele de parchet laminat. Industria parchetului este in plina expansiune iar in 2020 avem ocazia sa achizitionam cele mai noi si rezistente modele de parchet laminat.

parchet laminat 2020

Mockup photo created by rawpixel.com – www.freepik.com

Ce trebuie sa stii despre parchetul laminat

Expertii imobiliari apeleaza la parchetul laminat deoarece este una dintre optiunile de varf pentru cresterea valorii casei, precedata de lemn tare, piatra si gresie. Parchetul laminat ofera proprietarilor de case o modalitate accesibila de a obtine aspectul de lemn mult dorit.

In anii 80, cand parchetul laminat a castigat pentru prima data popularitate, acesta parea ieftin si nerealist, tehnologia nefiind suficient de avansata pentru a putea reda imagini de inalta calitate pe placile de parchet. Dar, vremurile s-au schimbat.

Astazi, parchetul laminat este mai puternic ca niciodata, fiind realizat din materiale de inalta calitate, cu imagini care imita tendintele actuale ale pardoselilor din lemn tare. Tehnologiile ne permit acum sa reproducem chiar si aspectul lemnului razuit manual in pardoseli laminate usor de intretinut. Si aspectul lemnului nu este tot ceea ce vei vedea in 2020.

Producatorii duc parchetul laminat la un alt nivel si vor continua sa faca progrese. Avand in vedere faptul ca cererea pentru parchet laminat continua sa creasca de la an la an, aceasta industrie nu va cunoaste o cadere prea curand.

Iata ce poti vedea in 2020 in materie de parchet laminat

In 2020 te poti bucura de noi modele de parchet laminat rezistent la apa si umezeala, pe care le poti vedea si pe https://www.constructii-shop.ro/. Parchetul laminat impermeabil imita toate tendintele actuale si aspectul lemnului tare, oferindu-ti tot ce ti-ai putea dori intr-un singur tip de pardoseala. In ceea ce priveste culorile, in tendinte va fi griul, culoarea mierii, alb uzat si modelele cu variatii de culori, de la maro deschis pana la wenge.

In timp ce pardoseala neteda ramane o alegere clasica, 2020 se va concentra pe textura. Te poti astepta sa vezi o gama variata de parchet laminat cu model asimetric si finisaje care imita lemnul razuit manual. Aspectul rustic si cel de piatra vor fi cele mai pupulare modele de parchet laminat in acest an. Tot ce trebuie sa faci in 2020 pentru a tine pasul cu tendintele, este sa fii creativ in ceea ce priveste alegerea parchetului laminat. Opteaza pentru un aspect unic, combinatii de culori, dimensiuni neconventionale ale placilor sau instalare pe diagonala pentru a obtine un aspect modern.

Exista foarte multe optiuni de parchet laminat pe piata iar noile tendinte iti pot ingreuna decizia. Daca doresti totusi sa combini clasicul cu modernul, opteaza pentru culori mai deschise, placi mai late si modele cu o textura rustica care imita lemnul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *