Shadow

Televizoarele Sony A95L dispun acum de aplicația PS Remote Play

— O nouă aplicație PS Remote Play pentru televizoarele Android este disponibilă acum —

Sony a anunțat că funcția PS Remote Play dezvoltată de Sony Interactive Entertainment (SIE) este acum disponibilă pe televizoarele sale BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED cu noua aplicație PS Remote Play pentru Android TV.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale PS Remote Play este capacitatea sa de a oferi acces la jocuri pe consolele PS5® și PS4™ de la distanță. Indiferent de locul în care vă aflați, atât timp cât aveți un dispozitiv compatibil sau televizorul A95L conectat la o conexiune la Internet de mare viteză, puteți să vă folosiți de puterea PlayStation și să vă bucurați de jocurile preferate PS5 și PS4¹ instalate pe consola dumneavoastră.

Acest lucru oferă noi posibilități, permițându-le jucătorilor să își acceseze consolele și să își continue aventurile chiar și atunci când sunt departe de casă.

A95L

Cu televizoarele A95L de la Sony, PS Remote Play le permite jucătorilor să treacă fără efort de la un dispozitiv la altul și să își reia jocul chiar de unde l-au lăsat, asigurând o distracție neîntreruptă.

Televizorul BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED este unul dintre primele televizoare Android care beneficiază de funcția PS Remote Play, devenind o poartă de acces către o călătorie extraordinară în lumea jocurilor video. Bucurați-vă de grafică uluitoare, gameplay captivant și sunet vibrant pe ecranul uimitor QD-OLED.

A95L dispune de procesorul îmbunătățit Cognitive Processor XRTM cu noua tehnologie XR Clear Image, care îmbunătățește reducerea zgomotului și claritatea în mișcare, creând scene pline de acțiune.

În plus, A95L oferă funcția Acoustic Center Sync, care sincronizează sistemul audio al televizorului și canalul central al unui soundbar Sony compatibil, transformându-l în difuzor central – pentru o experiență supremă și imersivă chiar acasă². Pentru utilizatorii care caută o experiență sonoră și mai captivantă, fiecare model funcționează, de asemenea, cu soundbar-urile Sony pentru a oferi 360 Spatial Sound Mapping, ce generează difuzoare fantomă și optimizarea câmpului sonor. Televizorul dispune de Acoustic Surface Audio+™ cu actuatori care vibrează pentru a produce sunet pe întregul ecran, potrivindu-se perfect cu imaginea redată.

Gama A95L le permite, de asemenea, jucătorilor să ducă titlurile PlayStation® 5 la un alt nivel, cu funcții exclusive, inclusiv Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode, pentru o calitate optimizată a imaginii în timpul jocurilor și streamingului. Alte caracteristici includ un meniu de joc (Game Menu) ușor de utilizat, în care jucătorii își pot adapta setările în funcție de preferințele lor, cum ar fi activarea sau dezactivarea VRR sau Motion Blur Reduction, foarte rapid. Meniul de joc le permite utilizatorilor și să mărească luminozitatea în zonele întunecate pentru a repera cu ușurință obiectele și adversarii cu ajutorul Black Equalizer și pot ținti cu ușurință datorită a șase tipuri de ținte. O noutate în acest an este posibilitatea de a personaliza dimensiunea ecranului cu ajutorul funcției Screen Size pentru a concentra jocurile pe un ecran mai mic și mai compact³.

Pentru mai multe detalii despre PS Remote Play, accesați https://www.playstation.com/ro-ro/remote-play/.

Pentru mai multe detalii despre televizoarele Sony A95L, accesați https://www.sony.ro/bravia/products/a95l-series.

¹ Titlurile care necesită o cască VR (PlayStation VR sau PlayStation VR2) sau periferice suplimentare (altele decât un controler wireless DUALSHOCK 4, DualSense sau DualSense Edge) nu sunt compatibile cu PS Remote Play.
² Soundbar-uri compatibile: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000.
³ Disponibil prin intermediul unui viitor update de firmware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *