free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Național Radu Stanca și DENT ESTET Sibiu devin Parteneri de Onoare

Teatrul Național Radu Stanca și DENT ESTET Sibiu au început un parteneriat de onoare. Din luna decembrie, toți actorii teatrului vor beneficia de pachete personalizate de tratament, investigații și tratamente de prevenție dentară în clinica DENT ESTET Sibiu. De asemenea, copiii actorilor teatrului vor beneficia de servicii dentare complete din toate ramurile stomatologiei pediatrice în clinica DENT ESTET 4 KIDS Sibiu, prima clinică stomatologică din regiune dedicată exclusiv copiilor.

Grupul DENT ESTET devine, astfel, susținător al celei mai prestigioase instituții culturale din Sibiu și un promotor al culturii ca valoare fundamentală a românilor.

„Suntem recunoscători pentru povestea frumoasă pe care o trăim la Sibiu de când am inaugurat clinicile noastre aici, acum un an. Ne dorim să oferim înapoi comunității locale serviciile noastre de excelență în stomatologie, de aceea suntem onorați să anunțăm parteneriatul de încredere pe care l-am început cu actorii Teatrului Național Radu Stanca (TNRS), alături de domnul director Constantin Chiriac. Suntem mândri să susținem marile valori ale României, iar faptul că putem sprijini actorii TNRS în a le oferi zâmbete care fac istorie, ne împlinește”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului DENT ESTET.

Dr. Oana Taban, CEO Dent Estet
Dr. Oana Taban, CEO Dent Estet

Manifestările culturale fac parte din ADN-ul comunității locale din Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” devenind, de-a lungul timpului, un pilon regional de cultură, si educație. În semn de respect și apreciere, DENT ESTET și-a luat angajamentul de a sprijini pe termen lung cultura ca parte din activitățile derulate pentru și alături de comunitatea sibiană.

„Întotdeauna prin proiectele și parteneriatele pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului am plecat de la nevoia comunității și cum îi putem veni în întâmpinare prin tot ceea ce facem, deoarece dincolo de toate, cel mai important obiectiv pentru noi toți este omul. Sunt fericit că prin această colaborare pe care o începem alături de DENT ESTET Sibiu urmăm principii și valori comune, alături de prieteni care se preocupă de tot ceea ce înseamnă calitate, zâmbet și miracol în viața noastră. Calitatea serviciilor, echipele de specialiști și tehnologiile pe care le pun la dispoziția pacienților reprezintă un lucru extraordinar și o garanție că avem alături un partener serios și responsabil”, spune domnul Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național Radu Stanca Sibiu.

Constantin Chiriac
Constantin Chiriac

În ultimii zece ani au fost dezvoltate parteneriate cu asociații precum Salvați Copiii, Fundația Inimi Deschise, programul “Ajungem Mari” al Asociației Lindenfeld care au ca obiectiv central sprijinirea copiilor și a tinerilor pentru o dezvoltare sănătoasă a societății în care trăim. Începând de anul acesta, au fost demarate și la Sibiu programe de sprijinire a comunității locale pentru Teatrul Național Radu Stanca, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) și Cindrelul Junii Sibiului, dar și de educație dentară gratuită, alături de Fundația Polisano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *