Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Te iubesc, dar nu pe tine” – un nou roman puternic semnat de Raluca Feher

Te iubesc, dar nu pe tine este o altă carte scrisă cu furie. Furie pentru analfabetismul nostru emoțional care ne condamnă la o căutare absurdă a unui lucru care a fost mereu în fața noastră, dar noi nu am știut ce e, pentru că nimeni nu ne-a învățat că e ceva. Și nici noi nu am fost curioși să întrebăm, fiind prea ocupați să fugărim un animal polimorf, inconstant, invizibil.

Este o carte care continuă, într-un fel, romanul Să nu râzi :((, discutând despre o altă infirmitate a noastră: cocoașa crescută pe interior din lipsa dragostei”, afirmă Raluca Feher cu sinceritate. Noul roman scris de Raluca Feher și publicat de Editura Trei în colecția Autori Români este disponibil în toate librăriile din București și din țară.

Scriitoarea Petronela Rotar spunea, după ce a citit romanul Te iubesc, dar nu pe tine că „Raluca Feher a scris altă carte dură ca un pumn în plexul solar, altă carte-oglindă, altă carte inconfortabilă, plină de adevăruri denudate până la insuportabil. Dar nu îți face iluzii că poți fenta pumnul. Oricât ai încorda stomacul, durerea va veni oricum. Fiindcă pe Mara o recunoști în fiecare dintre femeile pe care le știi.“

Iar Camelia Cavadia, autoarea romanelor Vina, Măștile fricii și Purgatoriul îngerilor, vă avertizează să fiți pregătiți „să urcați într-un roller coaster din care să nu puteți coborî decât la final, cu toate că, pe parcurs, veți simți acut nevoia câtorva opriri. Pregătiți-vă să faceți față unei sincerități brutale, care vă va face să vreți – măcar uneori – să întoarceți capul.“

Te iubesc, dar nu pe tine

Raluca Feher este autoarea bestsellerurilor America dezgolită de la brâu în jos I și II, Splendidul loc al fericirii supreme și Să nu râzi :((.

În viața reală, Raluca Feher este director de creație la CAP și unul dintre fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala română a unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de presă din lume.

În viața ideală, Raluca este o exploratoare curioasă, călătoare printre vorbe și povești, prin teritorii bătătorite sau încă nedescoperite.

O puteți citi pe https://feher.live/.

Raluca Feher
Raluca Feher

Te iubesc, dar nu pe tine
Raluca Feher
ISBN: 978-606-40-1013-1
Format: 130 x 200 mm
240 pagini
Preț: 39.00 lei
Editura Trei
Colecția Autori români  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *