Shadow

Te invităm la Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori

Te așteptăm cu produse homemade de Sărbători, realizate chiar de cei mici

KEN Academy intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă și organizează, alături de București Mall – Vitan și Diverta, “Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori”, un eveniment de vânzare în cadrul căruia copiii din KEN Academy își vor expune produsele homemade cu tematică de Sărbători concepute chiar de ei. Evenimentul are loc pe 15 decembrie, între orele 10:00 și 14:00, și pe 16 decembrie, între orele 10:00 și 17:00, în București Mall – Vitan, în fața magazinului Diverta.

Copiii din KEN Academy învață să își transforme talentul și visele în realitate. Dezvoltă proiecte antreprenoriale, învață ce înseamnă curajul și încrederea în sine, puterea inițiativei și a perseverenței, magia lucrului în echipă.

afis Targul de Craciun al Copiilor Antreprenori

Micii antreprenori de la KEN Academy au meșterit produse homemade de care se poate bucura oricine la Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori.

Produse expuse sunt create chiar de ei: de la obiecte de artă și decorațiuni de Crăciun, produse cosmetice homemade, până la biscuiți și turtă dulce delicioasă, realizată cu atenție și drag de dulce.

Te așteptăm pe 15 și 16 decembrie să îi cunoști pe micii antreprenori de la KEN Academy. Vor povesti cum au luat naștere produsele, de la concept, până la procesul de producție.

Mai multe detalii despre târgul de vânzare organizat alături de București Mall-Vitan și Diverta, în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/298886467414585/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *