metalshow

Te bucuri de fiecare zi petrecuta acasa, datorita gamei de aparate electrocasnice de la Philips

Philips vă prezintă noutaţile anului 2010, pe plan internaţional

Toată lumea se simte cel mai bine acasă. Casa reprezintă cea mai mare investiţie pe care o fac mulţi dintre noi. Investim extrem de multă grijă, atenţie şi timp în încercarea de a crea un spaţiu perfect, de care să ne putem bucura. Astăzi, avem la dispoziţie mai multe modalităţi de a aduce în casă experienţa din exterior, cu ajutorul noilor game de produse oferite de Philips, lansate pe plan internaţional.

Fie că te delectezi cu o cafea tare împreună cu un vecin sau găzduieşti o petrecere cu prietenii, Philips îţi oferă toate instrumentele de care ai nevoie, care nu te vor dezamăgi niciodată. Astfel, vei putea dezvălui adevăratul potenţial al bucătăriei tale şi te vei putea bucura în fiecare zi de ambianţa casei tale, alături de familie si prieteni.

Colecţia Ivory Robust îţi pune la dispoziţie aparate de gătit garantate pe viaţă. Găteşti ca profesioniştii cu cele cinci aparate ale gamei: robot de bucătărie, blender, blender de mână fără fir, strocător de fructe şi mixer. Acestea sunt concepute pentru a rezista în timp, fiind confecţionate din materiale extrem de rezistente, cum ar fi metalele care se regăsec în componenţa motoarelor BMW şi carcase turnate în metal. Cu o cromatică în nuanţe de fildeş, în plus faţă de clasicul oţel, poţi să fii sigură că această colecţie va fi alături de tine toată viaţa, datorită garanţiei fără precedent, de până la 15 ani.

Colecţia Robust dă viaţă spiritul tău creativ, pentru a putea prepara fără efort mâncărurile preferate şi pentru a experimenta cu încredere reţete noi. Îţi uimeşti invitaţii cu un meniu complet. Stimulezi simţurile cu o serie de cocktail-uri pregătite cu gheaţa zdrobită de puternicul blender, iar apoi serveşti o supă cu textură de catifea, preparată cu ajutorul blenderului manual. Ca fel principal, pastele proaspete preparate în robotul de bucătărie, cu cârligele sale rezistente pentru aluat, vor impresiona cu siguranţă. Pentru desert, mixerul din gama Robust poate bate sufle-uri uşoare într-o secundă. Dimineaţa următoare, vă răcoriţi cu un suc proaspăt, obţinut în câteva secunde cu ajutorul storcătorului de fructe din gama Robust – cel mai rapid suc realizat vreodată.

Pentru o întâlnire intimă cu prietenii sau doar pentru tine şi familia ta, noul serviciu SENSEO® Flavors va reprezenta cu siguranţă un subiect de conversaţie incitant. Noul serviciu îţi permite să îţi personalizezi noua cafetieră SENSEO®, pentru a se potrivi perfect cu gusturile tale. Ai la dispoziţie o paletă de design-uri: clasice sau contemporane, îndrăzneţe sau cuminţi. Procesul de creaţie începe prin selectarea dintr–o gamă de culori şi modele elegante, cu ajutorul unei palete cuprinzătoare, care poate fi accesată online la adresa www.senseo.com/flavors. Apoi sunt afişate mai multe sugestii inspirate, pentru a-ţi permite să vizualizezi designul funcţional înainte de a lua decizia de a-l cumpăra şi primi acasă. Astfel, ai siguranţa că designul ales se adaptează perfect în bucătăria ta. Îţi arăţi latura creativă şi în acelaşi timp conversaţia va fi întreţinută de cafeaua savuroasă oferită de SENSEO, care poate conţine o diversitate de arome.

Având la dispoziţie o gamă atât de largă de produse, care fac din statul acasă o experienţă mai distractivă şi mai productivă, familia şi prietenii vor considera casa ca fiind cea mai atrăgătoare destinaţie. Aşa că, data viitoare când te gândeşti să te aventurezi afară, căutând experienţe memorabile, poţi apela la Philips pentru a obţine toate instrumentele şi inspiraţia de care ai nevoie pentru a crea aceste experienţe chiar la tine acasă.

Bucuresti, 01.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *