metalshow

Taximetristii bucuresteni se dau pe “shaorma” de la KFC

Restaurantele KFC declara ca “ofera 300 de grame de placere pura“ cui vrea sa incerce noul produs: file de pui, placinta de cartofi rumena, branza topita, cubulete de rosii si salata iceberg, toate invelite intr-o tortilla pufoasa. Este Boxmaster de la KFC!

Cu o forma la fel de practica, dar cu un gust inconfundabil nu-i de mirare ca traditionala shaorma pierde teren!

La nici 10 zile de la lansare, ultima reduta cucerita de puternicul si deliciosul Boxmaster in fata celebrei specialitati turcesti este un personaj recunoscut pentru atasamentul sau fata de shaormariile de cartier. Ati ghicit, este chiar taximetristul!

Boxmaster a facut ravagii in randul taximetristilor, iar Nea Nelutu, soferul care isi asteapta zilnic de mai bine de 10 ani clientii in statia de langa restaurantul KFC din Piata Romana, sta marturie pentru asta; in limbajul popular numele produsului nu mai conteaza, el devenind “shaorma de la KFC”.

Oficialii KFC declara ca lupta de cucerire a lui Boxmaster nu se opreste aici: studentii, persoanele active si tinerii familisti sunt gata sa se predea si ei, dovada cele peste 550 de sandviciuri vandute zilnic.

Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *