free download 78 travel guides written by experts

Tarife speciale la SMS si MMS pentru tineri

In perioada 1-4 mai 2008,

·    Utilizatorii Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri pot trimite mesaje in reteaua Vodafone cu doar 1 eurocent

Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala, care aduce utilizatorilor Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri tarife speciale pentru mesaje. Oriunde s-ar afla in mini-vacanta traditionala de 1 mai, tinerii au la dispozitie tarife foarte atractive pentru a ramane in legatura cu prietenii si cu cei dragi. In perioada 1-4 mai 2008, clientii serviciilor pe baza de abonament, urtilizatori ai Vodafone Campus si ai Ofertei pentru Tineri, beneficiaza de tariful special de 1 eurocent pentru SMS-urile si MMS-urile trimise in retea. De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone , beneficiari ai Vodafone Campus si ai Ofertei pentru Tineri, se pot bucura de tariful de 1 eurocent pentru SMS-urile trimise in aceasta perioada.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *