free download 78 travel guides written by experts

Targul KILIPIRIM

carte, muzică & film la a II-a ediţie

În perioada 24 martie – 02 aprilie 2006, la Sala Dalles, X PO NOI în parteneriat cu Asociaţia “Cântar de Carte”readuce în atenţia publicului târgul de discount-uri KILIPIRIM – carte, muzică & film, aflat la a II-a ediţie.

Conceptul târgului de discount-uri a apărut odată cu necesitatea tuturor editorilor, distribuitorilor şi producătorilor din domeniile de carte şi de produse audio-video, de a participa la un eveniment care favorizează dinamica vânzărilor prin accesul nemijlocit al publicului larg şi al specialiştilor la produsul cultural.

 În acest sens, vizitatorii târgului KILIPIRIM vor cumpăra cărţi şi produse audio-video cu discount de minim 30% din preţul de piaţă.

Această formă de comerţ este în plină expansiune în alte ţări, prin KILIPIRIM  intrând şi pe piaţa editorială românească.

KILIPIRIM se desfăşoară pe o suprafaţă generoasă de  aproximativ 1.500 mp, într-un spaţiu consacrat, cu decor novator şi cu o ofertă estimată la aproximativ 35.000 de titluri.

X PO NOI organizează în perioada de desfăşurare a târgului tombola “Vino la KILIPIRIM şi câştigă un CÂNTAR DE CARTE”. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi, duminică, 02.04.2006, orele 11.00.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *