free download 78 travel guides written by experts

Tamara Buciuceanu Botez este, pentru o seara plina de haz, matusa din America

Teatrul National Radiofonic prezinta in premiera comedia „Matusa din America” de Sorin Petrescu, sambata, 2 ianuarie 2010, ora 23.00, la Radio Romania Actualitati, in cadrul programului Comedia de sambata seara.

„Matusa din America” este o comedie spumoasa despre mirajul imbogatirii rapide, mai ales prin mostenire. Aceasta mostenire visata de Saveta si Manase Ciovica, sot si sotie, interpretati de Adriana Trandafir si Nicolae Urs, pare a proveni de la matusa Caliopi din America, rol interpretat de Tamara Buciuceanu Botez – o femeie barbatoasa, suflet de aur, sentimentala, dar pragmatica prin lunga ei sedere in America. Familia Ciovica este o familie obisnuita de la noi, fara prea mari bucurii si nevoi, in afara de cele casnice impuse de cele doua camere din blocul in care locuiesc. Viata lor banal-cotidiana se intrerupe brusc prin sosirea, la momentul potrivit, a matusii Caliopi. Ea nu vine cu mana goala si nici macar cu lucruri second-hand, ca de obicei, ci cu propunerea de a fi primit in vizita si Bumbacel Balauru, fostul ei iubit din scoala primara, acum octogenar, interpretat de Alexandru Georgescu, un batranel original, balbait, temator, reumatic si mai ales ipohondru.

Plini de promisiuni, dar fara garantii, cei doi batranei, aparent bogati, vor produce o spectaculoasa rasturnare de situatie, dar nu in beneficiul familiei Ciovica. Va lasam sa savurati surpriza din final!

Aceasta noua premiera este semnata de Vasile Manta – regia artistica, Renata Rusu – regia de studio, Madalin Cristescu – regia muzicala, Silvia Cusursuz si Mircea Zavoianu – redactori.

Bucuresti, 29.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *