free download 78 travel guides written by experts

Tag: Omnibus

Indicatorul Climatului de Consum în scădere în România în Martie 2020

Indicatorul Climatului de Consum în scădere în România în Martie 2020

Business, Business
Pe parcursul anului 2019, încrederea consumatorilor în economia românească a înregistrat o creștere importantă până în luna decembrie 2019, când indicatorul Încrederii Consumatorului a atins valori peste media Europeană (-4.6 în România și -7 media în Uniunea Europeană).În Martie 2020 contextul economic marcat de impactul Covid19 determină o evoluție descrescătoare atât în România, unde Indicatorul Încrederii Consumatorului ajunge la -11.1, cât și în Uniunea Europeană unde ajunge la valoarea de -10,4.Indicatorul privind încrederea consumatorilor români este determinat de previziuni pesimiste la majoritatea capitolelor, mai ales viitorul economiei, unde doar 14,8% cred într-o evoluție pozitivă și rata şomajului unde 11,5% dintre români spun că aceasta va scădea în anul 2020.De a
Studiu: Ce fac românii de Paște? (studiu 2019)

Studiu: Ce fac românii de Paște? (studiu 2019)

LifeStyle
Unde petrec românii sărbătorile de Paște?83% dintre români vor petrece sărbătorile pascale acasă, în familie. Tot atâția sunt cei care spun că vor merge la biserică în noaptea de Înviere.Un sfert dintre cei cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani spun că anul acesta de Paște vor merge în vizită la rude sau prieteni, iar cei cu studii superioare vor face o călătorie în țară, într-o măsură de două ori mai mare comparativ cu cei cu studii primare și medii.Câți români țin post cu ocazia sărbătorilor pascale?Două din 10 femei țin post în Săptămâna Mare, față de 14% bărbați. Oricum, 1 din 2 români declară că nu obișnuiesc să țină post.Deși la nivel de total populație, numai 8% spun că țin tot postul, în rândul celor cu studii primare, 22% declară că țin postul dinaintea