Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Symbol Technologies lanseaza noi produse

SYMBOL TECHNOLOGIES LANSeAZĂ NOI PRODUSE INOVATOARE, DESTINATE PIEŢEI SOLUŢIILOR DE MOBILITATE PENTRU COMPANII

Noile produse au fost prezentate la expoziţia Federaţiei Naţionale de Retail din Statele Unite ale Americii, desfăşurată la New York

Symbol Technologies, Inc. (NYSe:sbl), The Enterprise Mobility Company™, a anunţat astăzi lansarea unor noi soluţii de mobilitate pentru companii, destinate creşterii productivităţii, îmbunătăţirii eficienţei operaţionale şi optimizării experienţei de utilizare, prin facilitarea accesului în timp real la informaţie, oameni şi la aplicaţiile esenţiale pentru desfăşurarea afacerii. Aceste soluţii au fost prezentate în cadrul Expoziţiei Federaţiei Naţionale de Retail (SUA). Noile produse Symbol de captură de date, calcul în mediul mobil şi infrastructură wireless vin să răspundă cererii de soluţii inovatoare pentru mobilitate într-o diversitate de domenii: retail, producţie industrială, depozitare şi distribuţie, sănătate, service-ul asigurat pe teren, siguranţa publică, transporturi şi logistică.

„Soluţiile de mobilitate create de Symbol ajută companiile din numeroase domenii să-şi optimizeze activitatea, la nivelul întregii organizaţii”, a declarat Boris Metlisky, Senior Vice President, Product Strategy and Development, Symbol Technologies. „Noile noastre produse se axează pe necesităţile utilizatorilor, îmbinând design şi tehnologii inovatoare, pentru a asigura conectivitate, gestionare uşoară şi acces în timp real la aplicaţiile esenţiale pentru afaceri”. 

Scanarea codurilor de bare, la un cu totul alt nivel

Capacitatea de a gestiona activele IT din cadrul organizaţiei reprezintă o preocupare majoră pentru coordonatorii departamentelor de IT şi pentru cei aflaţi în posturi de decizie în companii. Creat pentru a creşte productivitatea, a îmbunătăţi eficienţa şi a scădea costul total de deţinere, noul scanner cordlesss de coduri de bare de la Symbol, LS4278, dotat cu capabilităţi Bluetooth, aduce o modalitate nouă de implementare a procesului de scanare de coduri de bare în organizaţii. Astfel, utilizatorii au la dispoziţie primul scanner cordless care le oferă capabilităţi complete de gestionare de la distanţă, de exemplu identificarea obiectelor de scanat şi a informaţiei asociate acestora (serie, data fabricaţiei). În plus, produsul încorporează o versiune firmware de software, pentru accesarea de la distanţă în cadrul unei reţele. Scannerul cordless LS4278 oferă, de asemenea, posibilitatea de a automatiza procesul de configurare, permiţând monitorizarea scannerelor şi actualizarea de la distanţă a software-ului firmware, pentru adăugarea de noi funcţii. Produsul se adresează companiilor din domeniul retail, care vor să-şi mărească productivitatea la punctul de scanare a produselor; instituţiilor de sănătate, care au nevoie de informaţii despre pacienţi, chiar la locul de îngrijire al acestora, precum şi de funcţii pentru facilitarea administrarii medicaţiei; centrelor de depozitare şi distribuţie, care trebuie să-şi gestioneze şi să-şi urmărească stocurile.

Având o  experienţă îndelungată în domeniul motoarelor de scanare de mare performanţă (peste opt milioane de motoare de scanare ale companiei sunt folosite în prezent în mii de aplicaţii în domenii precum retail, sănătate, horeca, producţie industrială), Symbol a prezentat, de asemenea, două noi motoare de scanare care vor fi comercializate către producătorii de echipamente originale (ale căror produse sunt integrate în alte produse, ale unui re-vânzător, sub marca acestuia). Noile motoare de scanare Se950 şi Se955 au fost concepute pentru a depăşi aşteptările utilizatorilor în ceea ce priveşte fiabilitatea şi performanţa, datorită încorporării tehnologiei de scanare Liquid Polymer (LP), patentată de Symbol. Motoarele de scanare Se950 şi Se955 pot fi, de asemenea, diagnosticate de la distanţă şi permit transmiterea de rapoarte de status. Acest lucru face posibilă monitorizarea de la distanţă a componentei motor de scanare din cadrul soluţiei, pentru a maximiza performanţa sistemului pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului.

 Scann erele cordless LS4278 şi motoarele de scanare SE950 şi SE955 pot fi, în acest moment, comandate în toată lumea.

Primul computer mobil de înaltă rezistenţă iDeN pentru operatorul de telefonie mobilă Sprint

Funcţional în reţeaua Sprint (SUA), noul computer mobil M9097 de la Symbol, un membru al familiei de computere mobile „vârf de lance” M9000, este primul computer mobil de înaltă rezistenţă certificat pentru funcţionarea în Reţeaua Naţională Nextel (SUA). Computerul mobil MC 9097 oferă personalului de vânzări şi personalului care realizează activităţi de service pe teren acces la serviciul Nextel de walkie-talkie, la servicii wireless de voce şi de date şi la funcţii pentru schimbul de mesaje, pentru accesul în timp real la membrii echipei de lucru. În plus, computerul mobil MC9097 încorporează capabilităţi GPS, convergenţă avansată de voce şi date şi conectivitate wireless multimod prin Wi-Fi şi Bluetooth, pentru ca utilizatorii să aibă, oricând şi oriunde, acces la informaţie şi la aplicaţiile esenţiale pentru desfăşurarea activităţii.

Potrivit companiei de cercetare de piaţă Venture Development Corp. (VDC)1, Symbol deţine poziţia numărul 1 în ceea ce priveşte cota de piaţă pe segmentul computerelor mobile handheld de înaltă rezistenţă. Gama MC9000 de computere mobile continuă să le ofere utilizatorilor tehnologiile necesare pentru a urmări stocurile mai eficient şi cu mai multă acurateţe, pentru a gestiona mai eficient liniile de producţie şi pentru a îmbunătăţi acurateţea şi viteza livrărilor şi a procesării retururilor – chiar şi în condiţii de mediu foarte dure.
     
Computerul mobil de înaltă rezistenţă MC9097 de la Symbol va fi disponibil pentru comercializare în Statele Unite, în martie 2006.

LAN Wireless de înaltă performanţă, în tandem cu soluţiile IBM BladeCenter®

Seria de switch-uri wireless WS5000 produse de Symbol, distinsă cu premii şi deţinând o poziţie de vârf pe piaţă, este acum disponibilă prin IBM Services, drept componentă IBM BladeCenter. Soluţiile IBM BladeCenter, precum şi hardware-ul BladeCenter oferă posibilitatea de a gestiona arhitectura de server în mod performant, centralizat şi eficient din punct de vedere al costurilor. Switch-ul wireless tip blade Symbol WS5120 este o soluţie wireless sigură, scalabilă, fiabilă şi uşor de implementat, care permite funcţionarea aplicaţiilor pentru mobilitate vitale pentru desfăşurarea activităţii, în cazul clienţilor mari, mici şi mijlocii, prin intermediul IBM Blade Center.

Despre Symbol Technologies
Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company™, este lider recunoscut la nivel global în domeniul soluţiilor de mobilitate pentru companii, asigurând produse şi soluţii de captare, transfer şi gestionare a informaţiilor în timp real, către şi de la punctul de lucru. Gama soluţiilor de mobilitate pentru companii oferite de Symbol cuprinde produse tehnologice avansate de captare a datelor, tehnologie de identificare a frecvenţelor radio, platforme mobile de calcul, infrastructură wireless, soluţii software pentru mobilitate şi programe de servicii de nivel mondial, sub marca Symbol Enterprise Mobility. Produsele şi soluţiile Symbol pentru mobilitate în cadrul companiilor şi-au dovedit eficienţa în creşterea productivităţii muncii, reducerea costurilor operaţionale, stimularea eficienţei operaţionale şi construirea de avantaje competitive pentru marile companii ale lumii. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul companiei, la adresa www.symbol.com.

Bluetooth® este marcă sau marcă înregistrată a Bluetooth SIG, Inc.
IBM® şi BladeCenter® sunt mărci sau mărci înregistrate ale International Business Machines Corporation. iDeN este marcă sau marcă înregistrată a Motorola, Inc. Marca Sprint Nextel şi numele Sprint Nextel sunt mărci înregistrate ale Sprint Communications Company L.P.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *